rumianek75 22.03.05, 12:45 Od niedawna mieszkam w Trojmiescie i nie mam zielonego pojecia gdzie kupic fajna odziez ciążową. Jeżeli znacie sklepy z odzieżą ciążową w Trójmieście, będę bardzo wdzieczna za namiary, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladylu Re: TRÓJMIASTO - ODZIEŻ CIĄŻOWA, GDZIE???? 22.03.05, 13:18 hej W Gdańsku znam sklepy z ciuszkami dla Ciężarówek takie: w Wielkim Młynie, na ostatnim piętrze, (spokojnie jest winda!)- niedaleko Madisona; w Pasażu Królewskim, (zdaje sie, że tak to się nazywa) - obok LOTu; jest sklep też w Gildii, ale tam nie byłam; w Gdynii sklep z ciuchami Happy Mum, ale znam to tylko ze strony internetowej GDYNIA ANIMA STUDIO, ul. Świętojańska 128 ( www.happymum.pl ) czy ubrania są fajne... to zależy... niestety... jak dla mnie to bez przebojów Pozdrawiam Ludwika Odpowiedz Link Zgłoś
elmika Re: TRÓJMIASTO - ODZIEŻ CIĄŻOWA, GDZIE???? 22.03.05, 13:25 Witaj, Jest jeszcze sklep z ciuchami dla ciężarnych w Klifie w Gdyni (Mothercare), można w czasach wyprzedaży kupić naprawdę fajne rzeczy za nieduże pieniądze (również dla bobasków). Sklep happy mum jest w Gdyni przy ul Świętojańskiej 128 (jak jedziesz od strony Sopotu jest po lewej stronie na samym początku Świętojańskiej). Mi akurat odpowiada odzież tej firmy, jest wygodna, nigdzie nie ciśnie itp, natomiast pewnym mankamentem są dość wysokie ceny. Pozdrawiam, Elmika Odpowiedz Link Zgłoś
mama75 Re: TRÓJMIASTO - ODZIEŻ CIĄŻOWA, GDZIE???? 22.03.05, 15:43 czesc, ja najbardziej polecam sklep z odzieza ciazowa w Domu Towarowym Chylonia. Prowadzi go mlody chlopak, ktory wie chyba wszystko na temat kobiet w ciazy. Wystarczy, ze spojrzy na Ciebie i potrafi idealnie zaproponowac cos w Twoim stylu. Jest bardzo mily i niesamowicie cierpliwy. Ostatnio mieli nawet dosc duze obnizki, ze wzgledu na zmiane kolekcji. Drugi fajny sklep to na dole na hali w Gdyni, maja dosc duzy wybor bluzek. Jeszcze jest anima studio - ale tam ciezko jest wybrac duze rozmiary. Przewaznie na osoby szczuple w udach. Odpowiedz Link Zgłoś
rumianek75 Re: TRÓJMIASTO - ODZIEŻ CIĄŻOWA, GDZIE???? 23.03.05, 09:38 Dzieki wielkie, widze ze musze pojezdzic po Trojmiescie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ka_wier Re: TRÓJMIASTO - ODZIEŻ CIĄŻOWA, GDZIE???? 23.03.05, 09:44 tak w dh chylonia jest sklep firmy kathma, adres stronki chyba kathma.pl ale nie jestem pewna. miałam 2 pary ich spodni były super (bojówki!!!) poza tym jeszcze h&m ma kolekcję ciążową w domu hand. Manhattan. no i sklepy z indyjska odzieżą, maja mnóstwo ciuszków dla mam. np w Gdyni na świętojańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś