mamunia27 24.03.05, 10:27 Dziewczynki, czy mozna nosić akryle będąc w ciąży, czy nie będzie to miało negatywnego wpływu na dzidziusia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellap Re: ciąża i akryle 24.03.05, 10:33 Był już taki wątek i zakończył sie pyskówką. Zdania delikatnie mówiac podzielone. Poszukaj w wyszukiwarce) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rechotka0 Re: ciąża i akryle 24.03.05, 15:17 to jest chemia nie wolno ci tego wdychać szkodzi płucą wiem coś o tym bo swego czasu zajmowalam sie tym. Odpowiedz Link Zgłoś
veronia Re: ciąża i akryle 24.03.05, 18:09 Lipiec a skąd wiesz że można? Sama to wymyśliłaś? Ja nie wiem czy można, ale ciekawa jestem skąd ty to wszystko wiesz? Biorąc pod uwagę że nigdy nie byłaś w ciąży i nie zajmujesz się tym zawodowo... Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 do Veroni 24.03.05, 19:01 Moze gdzies o tym czytała,czy Twoje odpowiedzi inni tez tak weryfikuja???? Z gory zakładasz ze jej opinia jest skierowana przeciwko kobietom w ciąży,takie odpowiedzi wywołują lawine ,a wątki przybieraja inną forme. Odpowiedz Link Zgłoś
neta-b Re: ciąża i akryle 24.03.05, 18:05 Ja w pierwszej ciąży nosiłam akryle. Mam je już 10 lat. Nigdy nie zdejmowałam. Chodze do kosmetyczki raz w miesiacu. Godzinka spędzona u manikurzystki raz na miesiac nie zaszkodzi. Teraz jestem w 35 tyg drugiej ciaży i nadal mam paznokcie. nawet jutro wybieram się do kosmetyczki. Tak samo przy opiece nad maluszkiem wcale mi nie przeszkadzały a synek ma już 4 latka. Oczywiście przy maluszku nosiłam je dużo któtsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka2 Re: ciąża i akryle 24.03.05, 18:59 Ja nosiłam akryle w ciąży, 5 miesięcy temu urodziłam synka, który ma przecudowne grubaśne paluszki i piękne, drapiące paznokietki. Myślę, że nie ma to wpływu na rozwój dzidziusia Odpowiedz Link Zgłoś
mamunia27 Re: ciąża i akryle 25.03.05, 10:41 Byłam wczoraj u swojego gina, powiedział, że nie szkodzi to maluszkowi i żebym nie wierzyła w te śmieszne rzeczy co ludzie wygadują, ze nie mozna włosów farbować, paznokci robic itp. Kazał życ tak jak do tej pory tylko wolniej i że kobieta w ciązy musi być piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
zabiska Re: ciąża i akryle 25.03.05, 12:11 Moj gin tez mi zawsze mowi, ze mam zyc jak do tej pory tylko nieco wolniej. Ja mam zelowe pazurki i on o tym wie - nie ma realnych przeciwskazan. Odpowiedz Link Zgłoś