marseille30 25.03.05, 12:10 Zaraz na pozcatku ciazy (pierwsze dni, tygodnie)... czy ktoras z Was to przeszla ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabella_godzisz Re: Uderzenia goraca i nocne poty ? 27.03.05, 10:33 Witam!Chciałam napisać,że u mnie na początku ciąży w nocy występowały podobne objawy,do tego miałam wysokie tętno(120) i cała się trzęsłam.Może potęgował to wszystko strach,nie wiem!Badał mnie wtedy kardiolog,było wszystko ok.Mój lekarz wspominał,że może to być od hormonów,które buzują,na początku ciąży zwłaszcza.Do tego brałam przez krótki okres czasu duphaston.Dodam,że mam 32 lata i często zdarza się,że babki w tym wieku mają takie dziwne rzeczy,nawet bez ciąży.Obecnie jestem w 36tg i czasami też(rzadko) mi się coś takiego zdarza,zwłaszcza w nocy!A w ogóle jestem zmarzluchem,więc ciągłe "ciepło mi" jest ciekawe.Dodam jeszcze,że ogólnie cała ciąża przebiega ok,z drobnymi dolegliwościami,badania ok,ciśnienie niskie,oby tak do końca!Pozdrawiam-iza Odpowiedz Link Zgłoś
agaaga19 Re: Uderzenia goraca i nocne poty ? 27.03.05, 22:25 ja też tak miałem, przez krótki czas zaraz na samym początku ciąży, zaczęło się tuż przed tym jak zorientowałam się, że jestem w ciąży, rano budziłam się zlana potem, to samo była po przejściu niewielkiego odcinka, czułam się jak po wspinaczce, pamiętam nawet, że mówiłam do koleżanek w pracy, że chyba jestem chora, wkrótce potem poznałam miłą przyczynę i dziś jestem mamą 19-miesięcznej Uli, chyba więc nie ma się czym przejmować, spokojnej ciąży aga Odpowiedz Link Zgłoś