xagatka 31.03.05, 21:20 Dziewczyny czy ktors z Was miala lub moze wysypke? Mam ja glownie na brzuchu. Bylam u dermatologa ale babka powiedziala ze to jest noramaln i ze mam sie nie martwic. Ale mam watpilwosci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murken Re: wysypka!!! 31.03.05, 22:06 Przeszłam przez to kilka tygodni temu.Moj gin powiedział ze to nic strasznego i brałam tylko calcium musujące i po sprawie.Nic innego nie możesz niestety brać.Nie napisałaś czy swędzi? Ja drapałam się straszliwie,najpierw na brzuchu,po kilku dniach na nogach.Tak jak szybko się pojawiło,tak i szybko znikneło Odpowiedz Link Zgłoś
xagatka Re: wysypka!!! 31.03.05, 22:20 Nie swedzi mi to zbytnio. Moze tylko troche. Dzieku wielkie bo mnie pocieszyłas! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia5 Re: wysypka!!! 01.04.05, 20:02 Nie lekcewarz tej wysypki jeśli dodatkowo masz asne stolce, moze to oznaczać kłopoty z wątrobą i wysoki poziom bilirubyny ( lub czegoś takiego) a to z kolei może być zagrożeniem dla maleństwa, moja kuzynka tak miała, przyjzyj sie swijej skórze czy nie nabiera żółtej barwy, a najlepiej idź do lekarza życzę zdrówka )) Odpowiedz Link Zgłoś