kasia9966 13.04.05, 16:56 czy objawami owulacji są obrzmiałe piersi i ból podbrzusza? a moze wprost przeciwnie są to objawy braku owulacji w tym cyklu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota53 Re: objawy owulacji 13.04.05, 21:28 Klucie jajnika, bole podbrzusza jak najbardziej moga byc objawami owulacji, potem bole brzucha, nabrzmiale piersi moga byc objawem zarowno ciazy jak i zblizajacej sie miesiaczki. Z doswiadczenia wiem ze lepiej nie wmawiac sobie na sile objawow ciazowych, bo jak sie chce to sie da wmowic wszystko. Tylko ze potem rozczarownie bardzo boliJa w ost cyklu mialam od dnia owulacji stale bole podbrzusza, piekoace sutki i uczucie mrowienia w piersiach wiec pelna optymizmu myslalam je to juz to, ale niestety miesiaczka mnie wyprzedzila. Odpowiedz Link Zgłoś
sss8 Re: objawy owulacji 14.04.05, 09:49 ból piersi to raczej po ovu. przed u mnie jest kłucie jajnika, ból pleców, wypryski na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ax Re: objawy owulacji 14.04.05, 10:20 Ja mam zawsze coś jakby mocne kłucie w jajniku przy owulacji i czasem ból taki jakby przy miesiączce. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś