marta-m2 22.04.05, 14:01 jestem w 27 TC i od jakiego czasu jestem zaniepokojona, gdyż mam wrażenie, że moje sutki są popękane. Czy mam się tym zaniepokoić, czy jest to może normalne??? Bardzo proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapoosta Re: pękające sutki 22.04.05, 14:07 Jeżeli faktycznie są popękane i bolą, to nie jest to w ciąży normalne. Może niepotrzebnie myjesz je mydłem i są przesuszone ? A może po prostu trochę inaczej wyglądają, ponieważ przygotowują się do laktacji, a ty niepotrzebnie się martwisz. Odpowiedz Link Zgłoś
betelguese Re: pękające sutki 24.04.05, 18:15 Marta! Nie ma sensu,zebys sie dluzej meczyla. Ulge przyniesie Ci masc "Bepanthen". To wlasnie masc dla mam, na podraznione i popekane brodawki- dla kobiet, ktore karmia. Sama stosowalam wiec wiem,ze pomaga. Pewnie i Tobie pomoze! Odpowiedz Link Zgłoś
ruda773 Re: pękające sutki 24.04.05, 18:51 Ja tez tak mam od 2-3 dni. Najpierw brodawki swedziały i bolały, a teraz skóra na nich się łuszczy i schodzi. Cały czas je smaruje i nie powinny byc takie suche. Nie wiem czy to jest normalne. Odpowiedz Link Zgłoś