ade1 31.05.05, 08:57 Proszę o opinię na temat dr Pająka ze szpitala przy Dyrekcyjnej. Nie jest moim lekarzem prowadzącym ale ma mi robic cesarkę w poniedziałek- czy któraś miala z nim cos wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xagatka Re: dr Pająk- Wrocław- proszę o opinie 31.05.05, 08:59 Nie znam go osobiscie ale sluszalam na jego temat same dobre rzeczy. Podobno niezly specjalista. A kto jest Twoim lekarzem prowadzacym? Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: dr Pająk- Wrocław- proszę o opinie 31.05.05, 09:18 Moj gin mówi że jak by ktoś miał go ciąć to tylko Pająk.Moja siostra też nie była jego pacjentka a robil jej cesarke.Pięknie zrobil.Rok po cięciu nie ma sladu,blizna cieniutka jak kreseczka.A goilo sie tez dobrze.Także sądze że to dobry specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: dr Pająk- Wrocław- proszę o opinie 31.05.05, 09:52 Moja koleżanka chodzi teraz do niego. Jest bardzo zadowolona. Jak była w pierwszej ciąży też do niego chodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
ade1 Re: dr Pająk- Wrocław- proszę o opinie 31.05.05, 09:54 dziekuję bardzo za te pocieszające informację. Moim lekarzem prowadzącym jest dr Kocylowski z Kamienskiego- mial mi robic tą cesarkę ( ja musze ze wzgledow medycznych)ale cholera szpital zamkneli na 3 tyghodnie wiec umowil mnie z Pająkiem twierdzac ze to najlepszy specjalista. Bardzo dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: dr Pająk- Wrocław- proszę o opinie 31.05.05, 09:56 A ja miałam rodzić na Kamieńskiego i też muszę wybierać co innego ze względu na remont. Mój lekarz radzi Trzebnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
ade1 Re: dr Pająk- Wrocław- proszę o opinie 31.05.05, 10:03 Tez slyszalam dobre opinie na temat Trzebnicy, ale z drugiej strony moze lepeij tu na miejscu, bo czasami mozna nie zdazyc. A kto Cie prowadzil z Kamienskiego- moja pierwsza ciaze dr Malinowski- tez ok, ale teraz zrezygnowalam z niego bo nie ma w gabinecie usg i nie chcialo mi sie latac do innych na usg. Wogole podoblalo mi sie na Kamienskiego- szkoda ze tym razem tak sie zlozylo. Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: dr Pająk- Wrocław- proszę o opinie 31.05.05, 10:05 Moim lekarzem jest dr Jarosz z Mediconceptu. Nie pracuje na Kamieńskiego, pracował tam kiedyś, teraz prowadzi prywatną przychodnię. Odpowiedz Link Zgłoś
klar5 kamieńskiego 31.05.05, 15:32 Witajcie Od kiedy wiecie o remoncie na kamieńskiego? ja byłam tam 1,5 tyg. temu i nic nie słyszałam. Jak długo ma trwać ten remont? Bo ja mam termin na 5.08 i to mnie zaniepokoiło. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ade1 Re: kamieńskiego 31.05.05, 15:49 to nie chodzi o zaden remont tylko od tego roku kazdy szpital po kolei bedzie zamykany na okres 3 tygodni , pierwszy jest wlasnei kamienskiego a pozniej nastepne a w szyscy pracownicy wysylani na urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: kamieńskiego 31.05.05, 16:18 Szpital na Kamieńskiego zamknięty jest do 19 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś