Dodaj do ulubionych

Droższe bilety w Przemyślu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 17:00
Droższe bilety w Przemyślu - radio.rzeszow.pl
Obserwuj wątek
    • wampir-wampir Re: Droższe bilety w Przemyślu 26.05.11, 17:53
      Bilety w Przemyślu są droższe niż w Lublinie. Ja za ulgowy płacę 1,20. Ale skandalem są dodatkowe opłaty u kierowcy. Za taki bilet zapłaciłem tu 1,80 przed podwyżką. W Lublinie też próbowano takie dziwo wprowzadzić, ale nie przeszło, bo jest wyrok NSA, według którego to jest NIELEGALNE. Dlaczego nikt w Przemyślu nie protestuje przeciwko temu?? Jak znajdę kiedyś stare wątki z FL, to wkleję linka do orzeczenia, chyba że Cypis mnie wyręczy i wyszuka w necie ;-)))
    • Gość: mała pysia Re: Droższe bilety w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 09:05
      I pomyśleć, że jeszcze kilka miesięcy tak bardzo dbano o seniorów. Tym razem całą winę za podwyżkę ponosi jeszcze nieskłócona rada miejska?
      • wampir-wampir Re: Droższe bilety w Przemyślu 29.05.11, 09:10
        Zacisnąłbym palce za okrągły stolik, gdybym wierzył w coś więcej niż przedwyborcze bla, bla, bla...
        • Gość: mała pysia Re: Droższe bilety w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 09:37
          Jakie tam "bla, bla, bla". Były czyny przedwyborcze w postaci kawy i herbaty, leków, ... teraz są czyny powyborcze w postaci podwyższenia wieku uprawniającego do bezpłatnych przejazdów z 70 na 75.
          • wampir-wampir Re: Droższe bilety w Przemyślu 29.05.11, 09:46
            Tja, i farbowanie włosów w niektórych salonach.
            • Gość: mała pysia Re: Droższe bilety w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 10:08
              A co, zazdrosny? ;)

Można se nawet "fryzurkie" z rabatem w Prałkowcach zrobić. Nie zapominaj o fotografie. I jeszcze seniorzy-internauci też mają swoją podstronę "Kącik Seniora" na stronie miejskiej. Szkoda, że nie mają tam możliwości dodawania komentarzy, zgłaszania własnych postulatów, ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka