Dodaj do ulubionych

38 tc i bóle jak przed okresem - czy to już !!!

05.06.05, 11:43
Jestem w 38 tc od 3 dni odczuwam dziwne bóle w dole brzucha , takie jak przed
okresem. Czy wy tez tak macie ??
Obserwuj wątek
    • martam66 Re: 38 tc i bóle jak przed okresem - czy to już ! 05.06.05, 11:52
      witam
      ja mam dokładnie to samo! jestem w 37 tyg. od 2 dni takie bole w podbrzuszu a
      dodatkowo taki "rwacy" ból promieniujący od dolnego odcinka kregosłupa.
      własnie zastanawiałam sie czy to juz blisko.
      pozdrawiam Marta
    • julcia81 Re: 38 tc i bóle jak przed okresem - czy to już ! 05.06.05, 11:52
      Jestem w 35 tygodniu. Bóle które opisujesz mam od jakiegoś czasu. Czasaami te
      bóle są bardzo odczuwalne, czasami trochę mniej. Ale to są skurcze
      przepowiadające więc nie ma co się podniecać chociaż łątwo powiedzieć gorzej
      zrobić. Od kiedy się u mnie zaczęły (a lekarz powiedział mi że możliwe że
      urodzę przed czasem) to zaczęłam pakować walizki do szpitala, zamierać podczas
      każdego skurczu a w nocy budzę się kilka razy i sprawdzam ręką czy mi
      przypadkiem wody nie odeszły smile Paranoję już mam, tak bym chciała żeby wszystko
      się już zaczęło smile
    • schaapje Re: 38 tc i bóle jak przed okresem - czy to już ! 05.06.05, 11:53
      ja mam takie bole od 37 tc. i nic - jestem po terminie sad
      ale u kazdego inaczej, wiec kto wie... smile
      • julcia81 do schaapje 05.06.05, 12:03
        Nie załamuj mnie. Jak miałabym urodzić po terminie to chyba bym zwariowała. Jak
        urodzę w terminie to będę już chyba wariatką. Mój mąż też ma paranoje powoli.
        Zaraziłam go. Ciągle tylko czytam o objawach przedporodowych i podtykam mu pod
        nos żeby zobaczył ile z nich u mnie występuje smile Jestem już spakowana prawie
        całkowicie, nawet męża spakowałam na poród rodzinny smile))
        • schaapje Re: do julci 05.06.05, 18:26
          to zupelnie tak jak u nas - od srodka 8 m-ca spakowana torba, od miesiaca
          wozimy ja ze soba wszedzie... bolesne skurcze od dwoch, trzech tygodni (juz
          stracilam rachube), teraz mam nawet rozwarcie.... i nic. gorace kapiele, mycie
          podlog, chodzenie po schodach - nic nie daje, wiec przestalam sie w to bawic,
          bo nastawiam sie jeszcze bardziej sad
          co nam zostalo? czekanie...

ale moze u Ciebie bedzie inaczej - tu naprawde nie ma reguly, wiec sie nie
          martw na zapas smile)
    • nikola313 Re: 38 tc i bóle jak przed okresem - czy to już ! 05.06.05, 13:54
      U mnie tak sie zaczal porod z pierwszym dzieckiem.
      Tez nie wiedzialam czy to juz? Ale gdy podczas tych boli pojawila sie krew to
      juz bylam pewna ze przyszedl ten czas porodu o godz. 22 bylam w szpitalu o
      24.00 weszlam na porodowke i o 1.10 urodzilam slicznego synka.
      Zycze szczesliwego i szybkiego rozwiazania.
      Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka