xagatka 07.06.05, 10:22 Czy ktoras z Was moze zdecydowala sie na ten wozek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_plo Re: wózek Mikrus 07.06.05, 14:54 ja chciałam kupić ten ze skrętną osią, ale nie wiem czy już go ogladałaś ma- kiepskie nity-przez co się trzęsie i trzeszczy-kupie więc chyba orginalną wersję tego wózka MUTSY URBAN RIDER-mam nadzieje że to będzie ostatni wózek bo w przypadku Mikrusa nie byłabym pewna Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
xagatka Re: wózek Mikrus 07.06.05, 14:58 Tez myslislim o tym ze skretna osia. A wiesz ile kosztuje orginalna wersja tego wozka? Jeszcze nie widzialam go w sklepie, ogladalam tylko na necie. Zastanawialam sie jeszcze nad wikingiem. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_plo Re: wózek Mikrus 07.06.05, 15:06 Ostatnio oglądałam go w sklepie, Wersja najtańsza kosztuje ok 2200-2300zł:gondola, stelaż i spacerówka, Masz gwarancje na 2 lata na ten wózek, gwarantuje ci (po rozmować z koleżankami) ze wiele wózków nie przetrzymało spacerów w gondoli a nie wspomne już o spacerówce ( po prostu się rozpadają). Koleżanka poleciła mi ten wózek ze względu na to że po złożeniu jest mały(mieści się do bagażnika)i po trzech latach intensywnej eksploatacji naprawdę dobrze wygląda Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: wózek Mikrus 07.06.05, 15:45 kobieta.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2642981 Odpowiedz Link Zgłoś