jana3000 09.06.05, 20:54 Czy ktoś zna ten wózek, albo Deltim Premier, jakie ma opinie, i gdzie można go kupić najtaniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagunia Re: Deltim Fokus 11.06.05, 20:54 mialam fokusa i polecam. wrzuc w wyszukiwarke tu albo na zakupach haslo fokus i wyskoczy ci sporo opinie, w tym takze moich. Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Deltim Fokus 11.06.05, 21:33 nie wiem skad jesteś, ja kupiłam Deltim Focus w Gdynii łącznie z fotelikiem samochodowym za 1138 zł. w hurtowni Vitalia. Jeszcze nie wiem, czy się sprawdzi, bo synek ma się pojawić dopiero 15 czerwca ) ale wyglada na bardzo solidny. Pozdrawiam Aga+40 tyg. Igorek Odpowiedz Link Zgłoś
sek_unda Re: Deltim Fokus 11.06.05, 21:48 Miałam ten wózek. Ma świetną amortyzację, jest szeroki i na pewno wygodny dla dziecka. Jego wadą jest waga , ale chyba wszystkie wielofunkcyjne wózki tak mają. No i uchwyty na torbę szybko się urwały. Ale mój pomysłowy tata zrobił nowe, bardzo trwałe Jak będziesz kupować to sprawdź sobie jak jeździ rozłożony wózek. Mój na początku strasznie skręcał w jedną stronę i musiałam reklamować. A najtaniej to kupisz chyba używany w sklepiku na przykładJa mój trzymam dla drugiego dzidziusia Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: Deltim Fokus 12.06.05, 13:28 ja mam deltim voyager 005 najnowsza wersja z voyagerow ,jest bardzo ladny i funkcjonalny:przekladana rączka ja mam z nosidelkiem w srodku czyli dla maluszkow po porodzie,duzo funkci,fajne kola dość duze dobre na nasze drogi zobaczymy ja bedzie sie spisywal na trasach tak wygląda calineczka.pl/sklep/images/6voyager005.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka27 Re: Deltim Fokus 12.06.05, 14:21 w sklepie Maluch na Fieldorfa najnowszy focus kosztuje 799 przy platnosci gotowką, model poprzedni jest niewiele tanszy. Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: Deltim Fokus 13.06.05, 14:29 zamówiłam wózek w tym sklepie i przy płatności gotówką model z 2005 r. kosztuje 890 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka27 Re: Deltim Fokus drozej niz 799 w Maluchu 16.06.05, 17:31 a to nie wiedzialam,,,pani na pytanie o najnowszy model podala cene 799. Mozze sie nie zrozumialysmy. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia uchwyty 12.06.05, 19:05 tez mi sie szybko urwaly. napisalam maila do serwisu i przyslali mi wkrecane, metalowe. w nowych modelach chyba juz nie ma tych plastikowych, bo sie wszystkim urywaly i mieli je zastapic tymi wkrecanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
anna292 Re: Deltim Fokus 12.06.05, 15:54 Jak potrzebujesz tanio kupić wózkek a jesteś z W-wy to szczerze polecam Sklep Maluch (Fieldorfa 10, Goclaw). Tam mają chyba najniższe ceny, duży wybór i niezlą obslugę. Ja tam kupilam swój wózek, chociaż nie Fokusa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justyla Re: Deltim Fokus 12.06.05, 19:49 Sklep firmowy Deltimu znajduje się w Częstochowie,więc tam chyba jest najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka292 Re: Deltim Fokus 12.06.05, 22:02 Sklep firmowy Deltima jest w Częstochowie, ale nieprawda że jest tam najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś
niusia1803 Re: Deltim Fokus 13.06.05, 13:07 Ja będę sprzedawać Deltim Fokus razem z fotelikiem. Jest bardzo funkcjonalny, fotelik-nosidełko można montować na adpaterze do stelaża wózka; oprócz tego jest ze spacerówką bardzo wygodną. Naprawdę godny polecenia. Ja jestem z Zabrza. Cena razem z fotelikiem 700 zł ; kolor beżowo-bordowy. Ale dopiero gdzieś w połowie lipca. niusia1803@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mama-in-spe Re: Deltim Fokus 16.06.05, 18:03 Ja mam Focusa i jak na razie sprawdza się świetnie, miękko się prowadzi, jest zwrotny i wcale się nie czuje jego wagi. Kupiłam w Calineczce na Grochowskiej, cena była bodajże 890, ale wynegocjowałam 10 procent zniżki, bo kupowałam jeszcze kilka rzeczy. Są tam też modele z zeszłego roku za 799 zł. www.calineczka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.d-g DO POSIADACZEK Deltim Fokus 10.07.05, 06:32 Dziewczyny, Mam do Was pytanie. Wiem, że w wózku Deltim Fokus nie ma takiej miękkiej, łatwo wyciąganej gondoli/nosidła. Gondolę trzeba odpiąć i wyciąga się ją z całą budką, co jest chyba dość kłopotliwe, zabiera więcej czasu i na pewno taka gondola jest cięższa. No właśnie! Jak Wy oceniacie taki sposób zdejmowania gondoli? Czy nie jest to zbyt absorbujące, że zamiast swobodnego wyciągnięcia Dzidziusia z gondolą i wniesienia go szybciutko np. do domu, trzeba tu nacisnąć, tam odpiąć i dźwigać taki ciężar? Bardzo dziękuję za odpowiedzi, na których mi bardzo zależy, bowiem noszę się z zamiarem zakupu Deltim Fokus. Serdecznie pozdrawiam, Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: DO POSIADACZEK Deltim Fokus 10.07.05, 07:56 Po pierwsze budka sie odpina, bo ta sama doczepiasz pozniej do spacerowki . Po drugie nigdy nie nosilam dziecka w gondoli do domu. Zawsze wyciagalam dziecko, a wozek wnosil maz. Moim zdaniem ta gondolka z buda jest zbyt przechylna i niebezpieczna do noszenia, a odpinanie i zapinanie jej z dzieckiem w srodku chyba nie jest najlepszym pomyslem. Odpowiedz Link Zgłoś
tunia30 Re: Deltim Fokus 11.07.05, 13:59 To chyba będę jedyna, która nie poleca Deltima Fokusa. Tak szczerze: super wygląda i sprawdza się gondola i dopóki mały w nej jeździł uważałam, że zrobiłam dobry zakup (zaletą gondoli jest właśnie to, że jest sztywna, obszerna, stabilna, płaska - zdrowe dla kręgosłupa, niestety po wyjęciu żeczywiście strach nosić w niej dziecko, ale to nie był problem). Natomast spacerówka to porażka, po czasie "gondolowym" odpadły nam też uchwyty od torby (też nie problem), na początku też skręcał ciągle w lewą stronę, ale jako mąż to naprawił, teraz notorycznie urywają nam się sprężyny z amortyzacji (już chyba z 4 wymieniliśmy), dokucza też fakt, że rączka jest nie przekładana (trzeba całość przełożyć). No i spacerówka już nie wygląda tak super, nie wiadomo co zrobić z budą, bo wisi. Plusem tego wózka jest oczywiście cena, dobra amortyzacja i dość dobrze się kieruje (po naprawie żeby go nie ściągało w jedną stronę). Mój synek ma już 14 miesięcy i szukam teraz dla niego parasolki, bo mam już dosyć tego ciężkiego wózka. Nie wiem czy za tą cenę znajdziesz coś lepszego. Ma swe plusy i minusy. Aha - jeszcze buda - tzreba sie namordować by ją cicho otworzyć, ale z czasem dochodzi sie do wprawy. a może to my trafiliśmy na felerny model? Kupowaliśmy w sklepie firmowym w Cz-wie, nie pamiętam już ceny. A- i szybko się pobrudził - ale to tez nie problem. Zyczę trafionych zakupów Tunia Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: o co chodzi z tymi uchwytami????? które to? 11.07.05, 15:13 mam focusa. nie wiem co sie Wam w nim popsuło o ktore uchwyty chodzi??? co do przekladanej raczki - ja mocuje gondole raz tak raz tak i nie sprawia mi to problemu - kwestia wprawy. hmmm nie wiem jak spacerowka bno jeszcze nie uazywalam ale budki nioe trzeba wsadzac przeciez do spacerowki - budka - chodzi o ta rozkladana oslonke przed deszczem badz słoncem? dobrze rozunmiem? Odpowiedz Link Zgłoś
tunia30 Re: o co chodzi z tymi uchwytami????? które to? 12.07.05, 23:32 Chodzi o uchwyty do mocowania torby przy rączce wózka, one są plastikowe i się urywają, ale jeśli macie nowy model to są ponoć metalowe i nie urywają się (poprawili to). A buda wózka otwiera się ciężko, ale może to też poprawili. Natomiast w spacerówce zimą ma dzieciak mało miejsca pod ramionami na oparciu, jeśli się wsadzi śpiworek lub założy dziecku grubą kurtkę, to nie może się ruszać. Ale może i to poprawili? Tam są po prostu grube poduchy boczne i przez to jest wąski, my podkładaliśmy pod plecy zwinięty kocyk (na szczęście juz po zimie) Tunia Odpowiedz Link Zgłoś