Dodaj do ulubionych

Deltim Fokus

09.06.05, 20:54
Czy ktoś zna ten wózek, albo Deltim Premier, jakie ma opinie, i gdzie można
go kupić najtaniej
Obserwuj wątek
    • agutek76 Re: Deltim Fokus 11.06.05, 20:06
      podciagam
    • gagunia Re: Deltim Fokus 11.06.05, 20:54
      mialam fokusa i polecam. wrzuc w wyszukiwarke tu albo na zakupach haslo fokus i
      wyskoczy ci sporo opinie, w tym takze moich.
    • esterka8 Re: Deltim Fokus 11.06.05, 21:33
      nie wiem skad jesteś, ja kupiłam Deltim Focus w Gdynii łącznie z fotelikiem
      samochodowym za 1138 zł. w hurtowni Vitalia. Jeszcze nie wiem, czy się
      sprawdzi, bo synek ma się pojawić dopiero 15 czerwca wink) ale wyglada na bardzo
      solidny.
      Pozdrawiam Aga+40 tyg. Igorek
      • sek_unda Re: Deltim Fokus 11.06.05, 21:48
        Miałam ten wózek. Ma świetną amortyzację, jest szeroki i na pewno wygodny dla
        dziecka. Jego wadą jest waga , ale chyba wszystkie wielofunkcyjne wózki tak
        mają. No i uchwyty na torbę szybko się urwały. Ale mój pomysłowy tata zrobił
        nowe, bardzo trwałesmile Jak będziesz kupować to sprawdź sobie jak jeździ
        rozłożony wózek. Mój na początku strasznie skręcał w jedną stronę i musiałam
        reklamować. A najtaniej to kupisz chyba używany w sklepiku na przykładsmileJa mój
        trzymam dla drugiego dzidziusiasmile
        Pozdrawiam!
        • ewucha28 Re: Deltim Fokus 12.06.05, 13:28
          ja mam deltim voyager 005 najnowsza wersja z voyagerow ,jest bardzo ladny i
          funkcjonalny:przekladana rączka ja mam z nosidelkiem w srodku czyli dla
          maluszkow po porodzie,duzo funkci,fajne kola dość duze dobre na nasze drogi
          zobaczymy ja bedzie sie spisywal na trasach tak wygląda
          calineczka.pl/sklep/images/6voyager005.jpg
          • marchefka27 Re: Deltim Fokus 12.06.05, 14:21
            w sklepie Maluch na Fieldorfa najnowszy focus kosztuje 799 przy platnosci
            gotowką, model poprzedni jest niewiele tanszy.
            • dazzle Re: Deltim Fokus 13.06.05, 14:29
              zamówiłam wózek w tym sklepie i przy płatności gotówką model z 2005 r. kosztuje
              890 zł...
              • marchefka27 Re: Deltim Fokus drozej niz 799 w Maluchu 16.06.05, 17:31
                a to nie wiedzialam,,,pani na pytanie o najnowszy model podala cene 799. Mozze
                sie nie zrozumialysmy.
        • gagunia uchwyty 12.06.05, 19:05
          tez mi sie szybko urwaly. napisalam maila do serwisu i przyslali mi wkrecane,
          metalowe. w nowych modelach chyba juz nie ma tych plastikowych, bo sie wszystkim
          urywaly i mieli je zastapic tymi wkrecanymi.
    • anna292 Re: Deltim Fokus 12.06.05, 15:54
      Jak potrzebujesz tanio kupić wózkek a jesteś z W-wy to szczerze polecam Sklep
      Maluch (Fieldorfa 10, Goclaw). Tam mają chyba najniższe ceny, duży wybór i
      niezlą obslugę. Ja tam kupilam swój wózek, chociaż nie Fokusa.
      Pozdrawiam
      • justyla Re: Deltim Fokus 12.06.05, 19:49
        Sklep firmowy Deltimu znajduje się w Częstochowie,więc tam chyba jest najtaniej.
        • sasanka292 Re: Deltim Fokus 12.06.05, 22:02
          Sklep firmowy Deltima jest w Częstochowie, ale nieprawda że jest tam najtaniej.
    • niusia1803 Re: Deltim Fokus 13.06.05, 13:07
      Ja będę sprzedawać Deltim Fokus razem z fotelikiem. Jest bardzo funkcjonalny,
      fotelik-nosidełko można montować na adpaterze do stelaża wózka; oprócz tego
      jest ze spacerówką bardzo wygodną. Naprawdę godny polecenia. Ja jestem z
      Zabrza. Cena razem z fotelikiem 700 zł ; kolor beżowo-bordowy. Ale dopiero
      gdzieś w połowie lipca. niusia1803@gazeta.pl
      • mama-in-spe Re: Deltim Fokus 16.06.05, 18:03
        Ja mam Focusa i jak na razie sprawdza się świetnie, miękko się prowadzi, jest
        zwrotny i wcale się nie czuje jego wagi. Kupiłam w Calineczce na Grochowskiej,
        cena była bodajże 890, ale wynegocjowałam 10 procent zniżki, bo kupowałam
        jeszcze kilka rzeczy. Są tam też modele z zeszłego roku za 799 zł.
        www.calineczka.pl
        • aneta.d-g DO POSIADACZEK Deltim Fokus 10.07.05, 06:32
          Dziewczyny,

Mam do Was pytanie. Wiem, że w wózku Deltim Fokus nie ma takiej miękkiej, łatwo
          wyciąganej gondoli/nosidła. Gondolę trzeba odpiąć i wyciąga się ją z całą
          budką, co jest chyba dość kłopotliwe, zabiera więcej czasu i na pewno taka
          gondola jest cięższa. No właśnie! Jak Wy oceniacie taki sposób zdejmowania
          gondoli? Czy nie jest to zbyt absorbujące, że zamiast swobodnego wyciągnięcia
          Dzidziusia z gondolą i wniesienia go szybciutko np. do domu, trzeba tu
          nacisnąć, tam odpiąć i dźwigać taki ciężar?

Bardzo dziękuję za odpowiedzi, na których mi bardzo zależy, bowiem noszę się z
          zamiarem zakupu Deltim Fokus.

Serdecznie pozdrawiam,

Aneta
          • gagunia Re: DO POSIADACZEK Deltim Fokus 10.07.05, 07:56
            Po pierwsze budka sie odpina, bo ta sama doczepiasz pozniej do spacerowki . Po
            drugie nigdy nie nosilam dziecka w gondoli do domu. Zawsze wyciagalam dziecko, a
            wozek wnosil maz. Moim zdaniem ta gondolka z buda jest zbyt przechylna i
            niebezpieczna do noszenia, a odpinanie i zapinanie jej z dzieckiem w srodku
            chyba nie jest najlepszym pomyslem.
    • tunia30 Re: Deltim Fokus 11.07.05, 13:59
      To chyba będę jedyna, która nie poleca Deltima Fokusa. Tak szczerze: super
      wygląda i sprawdza się gondola i dopóki mały w nej jeździł uważałam, że zrobiłam
      dobry zakup (zaletą gondoli jest właśnie to, że jest sztywna, obszerna,
      stabilna, płaska - zdrowe dla kręgosłupa, niestety po wyjęciu żeczywiście strach
      nosić w niej dziecko, ale to nie był problem). Natomast spacerówka to porażka,
      po czasie "gondolowym" odpadły nam też uchwyty od torby (też nie problem), na
      początku też skręcał ciągle w lewą stronę, ale jako mąż to naprawił, teraz
      notorycznie urywają nam się sprężyny z amortyzacji (już chyba z 4 wymieniliśmy),
      dokucza też fakt, że rączka jest nie przekładana (trzeba całość przełożyć). No i
      spacerówka już nie wygląda tak super, nie wiadomo co zrobić z budą, bo wisi.
      Plusem tego wózka jest oczywiście cena, dobra amortyzacja i dość dobrze się
      kieruje (po naprawie żeby go nie ściągało w jedną stronę). Mój synek ma już 14
      miesięcy i szukam teraz dla niego parasolki, bo mam już dosyć tego ciężkiego
      wózka. Nie wiem czy za tą cenę znajdziesz coś lepszego. Ma swe plusy i minusy.
      Aha - jeszcze buda - tzreba sie namordować by ją cicho otworzyć, ale z czasem
      dochodzi sie do wprawy. a może to my trafiliśmy na felerny model? Kupowaliśmy w
      sklepie firmowym w Cz-wie, nie pamiętam już ceny. A- i szybko się pobrudził -
      ale to tez nie problem.
      Zyczę trafionych zakupów
      Tunia
    • sofi84 o co chodzi z tymi uchwytami????? które to? 11.07.05, 15:11

• sofi84 Re: o co chodzi z tymi uchwytami????? które to? 11.07.05, 15:13
        mam focusa. nie wiem co sie Wam w nim popsuło o ktore uchwyty chodzi???
        co do przekladanej raczki - ja mocuje gondole raz tak raz tak i nie sprawia mi
        to problemu - kwestia wprawy. hmmm nie wiem jak spacerowka bno jeszcze nie
        uazywalam ale budki nioe trzeba wsadzac przeciez do spacerowki - budka - chodzi
        o ta rozkladana oslonke przed deszczem badz słoncem? dobrze rozunmiem?
        • tunia30 Re: o co chodzi z tymi uchwytami????? które to? 12.07.05, 23:32
          Chodzi o uchwyty do mocowania torby przy rączce wózka, one są plastikowe i się
          urywają, ale jeśli macie nowy model to są ponoć metalowe i nie urywają się
          (poprawili to). A buda wózka otwiera się ciężko, ale może to też poprawili.
          Natomiast w spacerówce zimą ma dzieciak mało miejsca pod ramionami na oparciu,
          jeśli się wsadzi śpiworek lub założy dziecku grubą kurtkę, to nie może się
          ruszać. Ale może i to poprawili? Tam są po prostu grube poduchy boczne i przez
          to jest wąski, my podkładaliśmy pod plecy zwinięty kocyk (na szczęście juz po zimie)
          Tunia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka