Dodaj do ulubionych

ból w podbrzuszu

25.06.05, 23:16
ostatnio zaczęły się lekkie bóle w podbrzuszu jak na okres, teraz jestem w 38
tc, czy to może już powoli sie zaczyna, dodam że bóle sa lekkie i nie są
regularne
Obserwuj wątek
    • asik_w Re: ból w podbrzuszu 25.06.05, 23:24
      bardzo mozliwe ze sa to skurcze przepowiadajace:smile) wiec moze juz niedlugosmilenie
      denerwuj sie, odpoczywajsmile
      • agi1033 Re: ból w podbrzuszu 25.06.05, 23:55
        1,5 tygodnia temu bylam u lekarza i powiedział mi że mam rozwarcie na jeden
        palec i szyjkę skróconą na 3 cm, a teraz doszło twardnienie brzucha i ból w
        podbrzuszu, dokładnie to dzis zaczęło mi boleć tak jakbym miała okres, ale nie
        za mocno. Zastanawiam sie za ile dni może nastąpic poród, czy to juz niedługo
        czy jeszcze ze dwa tygodnie?
        • gosia.rita Re: ból w podbrzuszu 26.06.05, 11:24
          Witam, wiesz, mam podobny problem, więc podciągam. Zaczynam 35 tydzien, ale od
          kilku dni miewam takie bóle jak na okres w podbrzuszu, czasem sa bardzo mocne,
          szczególnie nasilaja sie wieczorem, ale np. teraz mnie boli podbrzusze, chyba
          wezme Nospe, bo ciezko troche...No coz, jesli to objawy przedwczesnego porodu,
          ktory moze mi sie przytrafic, to nie jest mi za wesolo. Czekam, moze ktos
          odpowie na nasze watpliwosci, czy jest to norma, czy jest czym sie stresowac?
          pozdrawiam
          Gosia
    • dorota0312 Re: ból w podbrzuszu 27.06.05, 08:03
      mnie tez boli jak na okres ale nie za mocno... i w krzyzu, ale mam nadzieje, ze
      to jeszcze nie to. Musze dotrwac do terminu cesarki do 5.07. Dzisiaj juz o 6.30
      zwleklam sie z lozka z powodu tego bolu.
      Dorota 38tc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka