agi1033 25.06.05, 23:16 ostatnio zaczęły się lekkie bóle w podbrzuszu jak na okres, teraz jestem w 38 tc, czy to może już powoli sie zaczyna, dodam że bóle sa lekkie i nie są regularne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asik_w Re: ból w podbrzuszu 25.06.05, 23:24 bardzo mozliwe ze sa to skurcze przepowiadajace:) wiec moze juz niedlugonie denerwuj sie, odpoczywaj Odpowiedz Link Zgłoś
agi1033 Re: ból w podbrzuszu 25.06.05, 23:55 1,5 tygodnia temu bylam u lekarza i powiedział mi że mam rozwarcie na jeden palec i szyjkę skróconą na 3 cm, a teraz doszło twardnienie brzucha i ból w podbrzuszu, dokładnie to dzis zaczęło mi boleć tak jakbym miała okres, ale nie za mocno. Zastanawiam sie za ile dni może nastąpic poród, czy to juz niedługo czy jeszcze ze dwa tygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.rita Re: ból w podbrzuszu 26.06.05, 11:24 Witam, wiesz, mam podobny problem, więc podciągam. Zaczynam 35 tydzien, ale od kilku dni miewam takie bóle jak na okres w podbrzuszu, czasem sa bardzo mocne, szczególnie nasilaja sie wieczorem, ale np. teraz mnie boli podbrzusze, chyba wezme Nospe, bo ciezko troche...No coz, jesli to objawy przedwczesnego porodu, ktory moze mi sie przytrafic, to nie jest mi za wesolo. Czekam, moze ktos odpowie na nasze watpliwosci, czy jest to norma, czy jest czym sie stresowac? pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
dorota0312 Re: ból w podbrzuszu 27.06.05, 08:03 mnie tez boli jak na okres ale nie za mocno... i w krzyzu, ale mam nadzieje, ze to jeszcze nie to. Musze dotrwac do terminu cesarki do 5.07. Dzisiaj juz o 6.30 zwleklam sie z lozka z powodu tego bolu. Dorota 38tc Odpowiedz Link Zgłoś