Dodaj do ulubionych

36-37 tydzień!!!

27.07.05, 13:28
Dziewczyny jak się czujecie? Ile ważą Wasze szkraby? Czy macie jakies objawy
porodowe? Dziękuję za odpowiedzi!
Obserwuj wątek
    • agusia524 Re: 36-37 tydzień!!! 27.07.05, 13:40
      Cześć.Ja za dwa dni będę w 36tyg.Czujemy się bardzo dobrze,choć też jestem
      bardzo spuchnieta.Jeszcze chodzimy do pracysmileJak narazie wszystko jest w
      najlepszym porządku,już nie mogę się doczekać końcasmileKiedy utulę moje maleństwo
      do siebie.Nie wiem ile waży teraz moje słoneczko usg miałam 2 tyg temu.
      A jak tam wasze samopoczucie?Pozdrawiam
    • bemal Re: 36-37 tydzień!!! 27.07.05, 13:47
      u mnie 2 tygodnie temu dzidzia miała 2478 gr.
      Tez juz chciałabym zobaczyc i tulić nasze maleństwo (36 tc). Ale jeszcze
      chwilkę cierpliwości i juz bedą z nami nasi milusińscy.
      Powodzenia w oczekiwaniusmile
    • bemal Re: 36-37 tydzień!!! 27.07.05, 13:50
      niestety żadnych objawów zbliżającego sie porodu nie widzę - oprócz tego że
      maleństwo juz tak bardzo nie wierci sie. A jak u Was z ułożeniem dziecka- u
      mnie wciaż miednicowe- w przyszłym tygodniu mam wizytę u gina- boje sie , że
      będzie CC.
      • agusia524 Re: 36-37 tydzień!!! 27.07.05, 13:58
        Ja również nie zauważyłam żadnych objawów przepowiadających poród-moje
        maleństwo też już mniej się porusza,ale jak już zacznie to nie może skończyćsmile
        Mój lekarz mówił,że żadsze ruchy dzieciątka w tym okresie to
        normalne,dzieciaczki rosną,mają coraz mniej miejsca i dlatego trudniej jest im
        się poruszać, najważniejsze że się ruszająsmile Tak więc się nie martw, wszystko
        napewno jest ok.
        • sonatka1 Re: 36-37 tydzień!!! 27.07.05, 14:49
          Dziękuję za odpowiedzi!u mnie w niedziele minie 37 tygodni! w poniedziałek ide
          do lekarza! Jak byłam dwa tygodnie temu to szyjka miałam tak skróconą, że
          własciwie jej w ogóle nie miałam! Ja mam bardzo często skurcze! W nocy wstaje
          ciagle do ubikacji! Nie moge spać! Zgaga jest straszna. mam ja już od 4
          miesiąca ciąży! ale dokucza niesamowicie, szczególnie w nocy! Nie mogę sie juz
          doczekać mojego skarba!Czasami w nocy ciężko mi wstać siusiu, bo tak jakos
          dziwnie boli mne brzuszek!Informujcie na bieżąco co się dzieję!
          pozdrawiam Asia i Otylka w brzuszku!
          • magdulka26 Re: 36-37 tydzień!!! 27.07.05, 15:38
            Ja dziś kończe 36 tc.W sumie czuję się dobrze ale zaczynam puchnąć.Moje stopy
            po całym dniu sa jak baniaczki w kostkach.
            Boli mnie spojenie łonowe i kości miednicy sad .Mam małe skurczyki ,ale sa
            nieregularne więc czekamy nadal.To juz niedługo dziewczyny ,damy radę.
            • annovi Re: 36-37 tydzień!!! 27.07.05, 16:27
              czesc,
              ja jestem juz w 39 tc. Od ok dwoch tyg. czuje pobolewanie jak przy okresie w
              dole brzucha. Macie moze cos takiego? Na razie nie sa one regularne i zazwyczaj
              przechodza jak sie poloze. Boli mnie tez krocze, ale ten bol mam juz od dawna.
              Bolal tez strasznie kregoslup ale mi przeszlo. Dzidzis jest juz przygotowany do
              wyjscia wiec boli mnie troche jak uciska mnie glowka no i co chwile musze latac
              do toalety.
              W zeszlym tygodniu robilam usg - dzidzia wazyla w 38 tc - 2.800 +/- 400 g.
              pozdrawiam
              annovi
              PS. Na wszelki wypadek juz sie spakowalam do szpitalawink
              • sonatka1 Re: 36-37 tydzień!!! 27.07.05, 18:53
                ja też juz jestem spakowana! bardzo często mnie cos pobolewa, szczególnie jak
                zmieniam pozycję! pozdrawiam!!!
                • zabiska Re: 36-37 tydzień!!! 28.07.05, 09:42
                  Hej dziewczyny!! Zaczynam 37 tc i już bardzo mi się spieszy do porodu, bardzo
                  chcę już zobaczyć moje maleństwo. Magdulka mamy ten sam termin !!!!!!!!!
                  Jak na razie jeszcze chodzę do pracy, ale od 8 sierpnia mam planowany urlop i
                  myślę, że już nie wrócę po nim. Niestety moja dzidzia jest troszku za malutka
                  (ostatnio termin przesunął się aż o 3 tygodnie do tyłu, ale nie dopuszczam tej
                  myśli do siebie, chcę urodzić jeszcze w sierpniu I JUŻ !!!!!!!!!!
                  Dziś mam znowu wizytę u gina, zobaczymy co powie. Poza tym, że jest mi
                  strasznie ciężko, gorąco, mam spuchnięte nogi, latam siku baaaaaaaaardzo często
                  i mam masakryczną zgagę to wszystko w porządku. Nic nie boli, no chyba że po
                  wysiłku, ale to normalne. Dziewczyny jeszcze troszkę i już je zobaczymy, HURA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka