sonatka1 27.07.05, 13:28 Dziewczyny jak się czujecie? Ile ważą Wasze szkraby? Czy macie jakies objawy porodowe? Dziękuję za odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia524 Re: 36-37 tydzień!!! 27.07.05, 13:40 Cześć.Ja za dwa dni będę w 36tyg.Czujemy się bardzo dobrze,choć też jestem bardzo spuchnieta.Jeszcze chodzimy do pracyJak narazie wszystko jest w najlepszym porządku,już nie mogę się doczekać końcaKiedy utulę moje maleństwo do siebie.Nie wiem ile waży teraz moje słoneczko usg miałam 2 tyg temu. A jak tam wasze samopoczucie?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bemal Re: 36-37 tydzień!!! 27.07.05, 13:47 u mnie 2 tygodnie temu dzidzia miała 2478 gr. Tez juz chciałabym zobaczyc i tulić nasze maleństwo (36 tc). Ale jeszcze chwilkę cierpliwości i juz bedą z nami nasi milusińscy. Powodzenia w oczekiwaniu Odpowiedz Link Zgłoś
bemal Re: 36-37 tydzień!!! 27.07.05, 13:50 niestety żadnych objawów zbliżającego sie porodu nie widzę - oprócz tego że maleństwo juz tak bardzo nie wierci sie. A jak u Was z ułożeniem dziecka- u mnie wciaż miednicowe- w przyszłym tygodniu mam wizytę u gina- boje sie , że będzie CC. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia524 Re: 36-37 tydzień!!! 27.07.05, 13:58 Ja również nie zauważyłam żadnych objawów przepowiadających poród-moje maleństwo też już mniej się porusza,ale jak już zacznie to nie może skończyć Mój lekarz mówił,że żadsze ruchy dzieciątka w tym okresie to normalne,dzieciaczki rosną,mają coraz mniej miejsca i dlatego trudniej jest im się poruszać, najważniejsze że się ruszają Tak więc się nie martw, wszystko napewno jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
sonatka1 Re: 36-37 tydzień!!! 27.07.05, 14:49 Dziękuję za odpowiedzi!u mnie w niedziele minie 37 tygodni! w poniedziałek ide do lekarza! Jak byłam dwa tygodnie temu to szyjka miałam tak skróconą, że własciwie jej w ogóle nie miałam! Ja mam bardzo często skurcze! W nocy wstaje ciagle do ubikacji! Nie moge spać! Zgaga jest straszna. mam ja już od 4 miesiąca ciąży! ale dokucza niesamowicie, szczególnie w nocy! Nie mogę sie juz doczekać mojego skarba!Czasami w nocy ciężko mi wstać siusiu, bo tak jakos dziwnie boli mne brzuszek!Informujcie na bieżąco co się dzieję! pozdrawiam Asia i Otylka w brzuszku! Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: 36-37 tydzień!!! 27.07.05, 15:38 Ja dziś kończe 36 tc.W sumie czuję się dobrze ale zaczynam puchnąć.Moje stopy po całym dniu sa jak baniaczki w kostkach. Boli mnie spojenie łonowe i kości miednicy .Mam małe skurczyki ,ale sa nieregularne więc czekamy nadal.To juz niedługo dziewczyny ,damy radę. Odpowiedz Link Zgłoś
annovi Re: 36-37 tydzień!!! 27.07.05, 16:27 czesc, ja jestem juz w 39 tc. Od ok dwoch tyg. czuje pobolewanie jak przy okresie w dole brzucha. Macie moze cos takiego? Na razie nie sa one regularne i zazwyczaj przechodza jak sie poloze. Boli mnie tez krocze, ale ten bol mam juz od dawna. Bolal tez strasznie kregoslup ale mi przeszlo. Dzidzis jest juz przygotowany do wyjscia wiec boli mnie troche jak uciska mnie glowka no i co chwile musze latac do toalety. W zeszlym tygodniu robilam usg - dzidzia wazyla w 38 tc - 2.800 +/- 400 g. pozdrawiam annovi PS. Na wszelki wypadek juz sie spakowalam do szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
sonatka1 Re: 36-37 tydzień!!! 27.07.05, 18:53 ja też juz jestem spakowana! bardzo często mnie cos pobolewa, szczególnie jak zmieniam pozycję! pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zabiska Re: 36-37 tydzień!!! 28.07.05, 09:42 Hej dziewczyny!! Zaczynam 37 tc i już bardzo mi się spieszy do porodu, bardzo chcę już zobaczyć moje maleństwo. Magdulka mamy ten sam termin !!!!!!!!! Jak na razie jeszcze chodzę do pracy, ale od 8 sierpnia mam planowany urlop i myślę, że już nie wrócę po nim. Niestety moja dzidzia jest troszku za malutka (ostatnio termin przesunął się aż o 3 tygodnie do tyłu, ale nie dopuszczam tej myśli do siebie, chcę urodzić jeszcze w sierpniu I JUŻ !!!!!!!!!! Dziś mam znowu wizytę u gina, zobaczymy co powie. Poza tym, że jest mi strasznie ciężko, gorąco, mam spuchnięte nogi, latam siku baaaaaaaaardzo często i mam masakryczną zgagę to wszystko w porządku. Nic nie boli, no chyba że po wysiłku, ale to normalne. Dziewczyny jeszcze troszkę i już je zobaczymy, HURA. Odpowiedz Link Zgłoś