gabi67 08.08.05, 12:13 Dziewczyny jest cos takigo jak wyszukiwarka wystarczy wpisac co was interesuje i wyskocza wszystki posty !Wiec po co zaczynac nowe watki skoro mozna cofnąc stre ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelka.amelka Re: Wyszukiwarka! 08.08.05, 14:23 Co się tak przyczepiłaś do tej wyszukiwarki? Nie pasuje Ci to nie wchodź na te same wątki i nie czytaj ich. Nie masz innych problemów?? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Wyszukiwarka! 08.08.05, 14:24 amelka.amelka napisała: Nie masz innych problemów?? a Ty nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi67 Re: Wyszukiwarka! 08.08.05, 14:38 hehheheehehhe Nie bawem to pipek nie bedzie wolno nic powiedziec bo kolejna nawiedzona zacznie wtykac swoje trzy grosze! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Wyszukiwarka! 08.08.05, 14:40 bo jesli ktos sie pyta"czy masz problem"? to dla mnie znaczy, ze chce udzielic pomocy, albo za duzo hip hopu slucha... takie teksty rodem z ulicy od chlopcow, ktorzy chodza w spodniach z krokiem w kolanach.... Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Wyszukiwarka! 08.08.05, 14:43 Kwestie stosowania wyszukiwarki jak najbardziej popieram, bo juz za duzo gromadzi sie takich samych watkow, jednak smieszy mnie to, ze najpierw wygadasz sie np. na temat nacinania krocza, po czym strofujesz wszystkich, zeby juz nie kontynuowali watku, bo byl juz walkowany setki razy. Troche konsekwencji, albo cie to irytuje albo bierzesz w kazdym z tych watkow aktywny udzial. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi67 Re: Wyszukiwarka! 08.08.05, 14:46 Dałam sie sprowokowac mój błd przyznaje)Ale w sumie co stego ze powiedziałm jak i tak sa tam tylko przepchanki a rozmowy na temat czy nacinac czy nie jest znikoma,wiec myśe ze to tylko prowokacja kogos nawidzonego Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: Wyszukiwarka! 08.08.05, 14:49 jeeeeezu, dajcie spokój, dziewczyny! przecież nie będziemy zakładać wątków tylko po to, żeby się radośnie w nich o każde słowo spierać i ścigać. litości, wiem, że pogoda ogólnie sprzyja bójkom, nawet sroki na podwórku się dziś lały, a kaczor na jeziorku gonił kaczuchy aż miło, ale dajmy sobie na wstrzymanie... czy coś wyniknie z tego wątku? gwarantuję Wam, że nic! nowe nie skorzystają z wyszukiwarki, a starym się humor nie poprawi. jade na ciastko z owocami, bo mi siadła psyche. Odpowiedz Link Zgłoś
lily.sins Re: Wyszukiwarka! 08.08.05, 15:16 wiecie co? ja malo pisze. bo nie mam czasu. staram sie czytac i korzystam z wyszukiwarki ale krucjata zalozona przez gabi i pimpka jest wyjatkowo nieprzyjemna jak i wasze drogie panie komentarze. i to nie jest jedyny przypadek, któy obserwuje. nie wiem czym to jest spowodowane i nie chce zgadywac by nikomu nie sprawic przykrosci lub tez raczej niesłusznie osadzic. ale czytajac takie komentarze posrod tylu innych az sie odechciewa o cokolwiek zapytac. pozdrawiam i zycze spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: Wyszukiwarka! 08.08.05, 15:23 a ja wiem skąd to mają - bo są w ciąży co do wyszukiwarki - popieram, popieram, popieram tym samym niechcący wyruszam na krucjatę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś