Dodaj do ulubionych

wozek na trzech kolach

08.08.05, 19:11
Dziewczyny co myslicie o wozkach 3-kolowych?
Tak sie zastanawiam czy sa tak samo bezpieczne jak te tradycyjne.
Widzialam takie wielofunkcyjne i tak sobie mysle czy lepsze/gorsze sa od tych
4-kolowych?
Co prawda mam jeszcze troszke czasu ale powinnam sie juz za czyms powoli
rozgladac. Jestem w 32tc ale nie chce na ostatnia chwile kupic byle czego.
A moze ktoras z was miala taki wozek dla swojego malenstwa?

Pozdrawiam
Kasia
Obserwuj wątek
    • jagodka1212 Re: wozek na trzech kolach 08.08.05, 19:16
      Zastanawiałam sie nad 3-kołowym ,ale po tym, jak zobaczyłam na ulicy mame,która
      usiłowala (z marnym skutkiem)wciągnąć taki wózek po podjezdzie 2-szynowym -
      zrezygnowalam. Poza tym,moim zdaniem 4-kołowe są bardziej stabilne i taki też
      juz kupiłam.
      Pozdrawiam.
      • asiulka1976 Re: wozek na trzech kolach 08.08.05, 19:22
        dokladnie te podjazdy !!! pozatym jak masz jedno kolo z przodu i chcesz zjechac
        z krawerznika to caly ciezar wozka opierasz na tym wlasnie jednym kole-
        niestabilne.
      • gosbi Re: wozek na trzech kolach 08.08.05, 19:27
        A ja tam nie widzę problemu we wciągnięciu takiego wózka pod górkę. Z reguły
        tak przechyla się go do tyły i wciąga. No chyba, że masz na mysli taki wózek
        który ma jedno kółko z tyłu a dwa z przodu - to racja.
        Mi bardzo podobają się wózki trójkołowe, ale takie z jedym kółkiem z przodu.
        Kiedyś (wstyd się przyznać smile)..) myślałam, ze to są wózki dla dzieci
        niepełnosprawnych. Ale co raz więcej widać ich teraz na ulicy. Są po prostu
        bajeranckie ale jeśli chodzi o funkcjonalność to nie wiem czym rożnią się od 4 -
        ro kołowych. Może są mniejsze objętościowo po złożeniu? Ja już oglądałam takie
        na Allegro i mam zamiar taki kupić.
        • asiulka1976 gosbi 08.08.05, 19:37
          czasem tak jest ze gondolke musisz zamontowac tak aby dziecko jechalo do Ciebie
          przodem wiec jedno kolko wychodzi ze jest z tylu
    • badowimo Re: wozek na trzech kolach 08.08.05, 19:22
      My wlasnie wczraj kupilismy trojkolowca z wkladem gondolkowym dla malutkiej,
      zeby sie nie zeslizgiwala w zwyklym korytkusmile Wklad ten pelni role fotelika
      samochodowego. Kola pompowane, duze, latwo odkrecalne ( z umieszczeniem wozka w
      aucie nie ma problemu). Mam przynajmniej te gwarancje, ze nie bede malutkimi
      koleczkami brodzic w deszczu czy sniegu. Fajna brykasmile
      www.babytrend.com/joggingstrollers/9173ct.htm
      Kolezanka jezdzi juz podobnym 20 miesiac ze swoja corka i twierdzi ze nie
      zamienilaby tego wozka, na zaden inny.
      • gosbi Re: wozek na trzech kolach 08.08.05, 19:33
        Rany! Ale fura! Ile Was kosztował ten cadilac?! smile) Mnie chyba na to nie stać...
        • kalka13 TRZYKOŁOWIEC jest super 08.08.05, 19:56
          mam wozek czterokolowy ktorym jezdzilam na poczatku lecz od kiedy kupilam
          trzykolowego abc design poprzedni stoi w piwnicy nie zamienie trzykolowca na
          rzaden inny jest po prostu super nia mam rzadnych problemow z podjazdami
          wertepy nie sa dla mnie przeszkoda wozek ma amortyzatory po lesie sprawuje sie
          rewekacyjnie mamy tam dzialke wiec jest przetestowany w trudnych warunkach moze
          byc przodem lub tylem do kierunklu jazdy a wygladfa tak
          www.allegro.pl/show_item.php?item=59651580
          pozdrawiam
          Klaudia mama Wiktorii

www.kalka13.bobasy.pl
          • gosbi Re: TRZYKOŁOWIEC jest super 08.08.05, 20:59
            To jest właśnie ten wózek, ktory wczoraj ogladalam na Allegro! smile). Bardzo
            fajny ale czy on jest od 0 w zwyż czy tylko dla dzieci, ktore już siedzą?
        • badowimo Re: wozek na trzech kolach 08.08.05, 20:00
          hehe...nie jest taki wielki, zreszta jak malutka podrosnie, bez tej gondoli to
          zwyczajna spacerowkasmile 200$ zaplacilismy w sklepie, mysle ze przez net byloby
          taniej. Ale juz mi sie nie chcialo cyrkowac.
    • kati1982 dzieki za odpowiedzi 08.08.05, 21:22
      Dzieki dziewczyny za odpowiedzi

Chyba sie na trojkolowca zdecyduje...
      Sa lzejsze i tansze od zwyklych.

Pozdrawiam!
      Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka