agi4 06.09.05, 12:11 Czy któraś z Was miała juz do czynienia z tą firmą? Oglądałam zarówno wózeczki jak i foteliki, są ładne, funkcjonalne i niedrogie. Jak sprawdzają się w codziennym użytkowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robertaa i o łóżeczkach turystycznych 06.09.05, 12:20 przymierzam sie do zakupu łóżeczka turystycznego firmy ARTI, jeśli któraś z was ma jakieś doświadczenia lub informacje od innym uzytkujących je mam, to bardzo proszę o wszystkie opinie. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_gk Re: Co sądzicie o wózkach i fotelikach ARTI? 06.09.05, 12:36 Napaliłam się strasznie na wózek firmy ARTI - TRAVEL LUX. Pojechałam po niego specjalnie do Gdańska do hurtowni AKPOL. No i tam rozczarowanie... Pani mi odradziła ze względu na kiepski materiał tapicerki, mówiła że straszne sztuczydło i słabej jakości. Mówiła, że co prawda ten wózek to idealna podróba Ped Pelegro, który sama ma i jest z oryginału zadowolona. Konstrukcyjnie podróba się sprawdza, ale materiały sprawiają, że wózek nie cieszy się dużym zainteresowaniem. Acha, no i Arti podaje się za producenta, a ponoć wózek produkowany jest w Chinach. No i się podłamałam, bo strasznie chcialam go mieć i odpowiadała mi cena 499 zł. Okazało się jednak, ze ARTI podaje na stronie, ze wózek jest od noworodka, ale nie podaje, że gondolkę trzeba zamówić dodatkowo. Jestem w 39 tygodniu więc mi było spieszno do zakupu. Pojeżdzilismy z męzem po Trójmieście i najrozsądniejsze w tej cenie wydały nam się wózki Nestor, szczególnie wersja SPORT (niektórzy mówią na nie NESTOR PILOT) i wózek KAPS3 - prawie się nie różnią. Nestor i Kaps to producenci z Częstochowy, produkują na identycznych podwoziach. No i kupilismy za 499 zl Kaps3 ze względu na sliczną beżową tapicerkę i "łamaną" rączkę. W cenie 499 zł była już torba, plandeka przeciwdeszczowa, gondolka, pokrycie na nóżki. Jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Co sądzicie o wózkach i fotelikach ARTI? 06.09.05, 12:50 Dzięki. Byłam w zasadzie zdecydowana na wózek ARTI Travel ewentualnie Travel Lux. A tu taka wypowiedź... No cóż zaczynam szukać dalej. A tak ładnie reklamują się w "Dziecku", no i na stronie internetowej. Ja wózek widziałam w sklepie i jedyne co mi sie nie podobało, to jasny jego kolor. W każdym razie dzięki za opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 Re: Co sądzicie o wózkach i fotelikach ARTI? 06.09.05, 12:54 No mi tez troszke namacilyscie w glowce, ja tez chcialam ten wozek ze wzgledu na wage... a teraz bede musiala poszukac... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_gk Re: Co sądzicie o wózkach i fotelikach ARTI? 06.09.05, 15:58 Ja się na materiałach nie znam kompletnie, posłuchałam się tej pani, ale sprawdzcie to bo sprzedawczyni wózków mówiła że to obicie jest na tyle sztuczne że dziecko sie bedzie pocić. Akpol nie będzie już zamawiał Travel Luxa. Z gondolką to mnie zaskoczyła przedmówczyni, że zaczęli dołączać. I jeszcze jedno, producent podaje cenę 499 zł a ja Travel Lux w innej trójmiejskiej hurtowni widzialam za 750 zł, więc nie dajcie się nabrać na taką marżę. Wózek faktycznie waży tylko 8,5 kg, ale ten który wybrałam to 11 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
aniam241 Re: magdalenka_gk 06.09.05, 20:28 Zgadza sie co do ceny. 499 zl to jest cena w Zielonce kolo Warszawy. W sklepach detalicznych sa duze marze. Ja widzialam TRAWEL LUX za prawie 900 zl ale w sklepie firmowym jest cena taka jaka proponuja i juz z gondola <" target="_blank">tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20051021/dt/7/k/a43f/preg.png> Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: magdalenka_gk 07.09.05, 09:55 No, a ja w Kaliszu widziałam te wózki tańsze niż sugerowane przez firmę Arti (ok 30 zł tańsze). Ale, mimo to po takiej opinii pewnie sie nie zdecyduję. Odpowiedz Link Zgłoś
aniam241 Re: Co sądzicie o wózkach i fotelikach ARTI? 06.09.05, 13:05 Szczerze to ja nie zmienie zdania na temat tej firmy. Podoba mi sie TRAWEL LUX i go kupuje. ogladalam go w sklepie. Moja mama zna sie na materialach i powiedziala ze jest dobry. Szykuje sie tez na kupno lezaczka i lozeczka turystycznego. ogladalam pytalam i jestem za. Maja dobre ceny Odpowiedz Link Zgłoś
aniam241 Re: Co sądzicie o wózkach i fotelikach ARTI? 06.09.05, 13:11 A jeszcze jezeli chodzi o TRAWEL LUX to ma na wyposazeniu juz gondolke. Dzwonilam przed chwila do ARTI do Zielonki Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 aniam241 07.09.05, 09:57 A nie wiesz może, czy materiał można zdejmowac do prania? To sa takie jasne kolory... Odpowiedz Link Zgłoś
aniam241 Re: aniam241 07.09.05, 10:03 alfa36 napisała: > A nie wiesz może, czy materiał można zdejmowac do prania? To sa takie jasne kol > ory... Nie wiem bo nie pytalam o to. Kolor czerwony jest ladny i nie jest taki zly. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola78 Re: Co sądzicie o wózkach i fotelikach ARTI? 07.09.05, 10:09 Witaj, Moja koleżanka ma taki wózeczek po siostrze i nadal po małych renowacjach wygląda nieźle. W użyciu z tego co wiem sprawował się super więc spróbuj. Myślę że będzie ok, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agi4 Re: Co sądzicie o wózkach i fotelikach ARTI? 07.09.05, 10:46 a ja sie zastanawiam nad modelem beauty, jest bardzo ładny, wazy troszke wiecej od travel'a i jest chyba o ok 100zł drozszy, sa fajne kolory, producent pisze, ze nadaje sie od 0 do 3 lat, wiecie cos o tym modelu od artiego? No i co z fotelikami? Chyba jak maja atest to powinny byc dobre prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
aniam241 Re: Co sądzicie o wózkach i fotelikach ARTI? 07.09.05, 10:55 Ja interesowalam sie tylko Trawelem bo sklada sie jak parasolka a to jest dla mnie bardzo wazne bo mam malo miejsca w domu. Fotelik jest ciekawy. Chcialabym go kupic ale jeszcze mam troche czasu <" target="_blank">tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20051021/dt/7/k/a43f/preg.png> Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Foteliki 07.09.05, 12:59 Foteliki są nowością, więc pewnie nikt nic na ich temat jeszcze nie wie. Faktem jest, że sa stosunkowo niedrogie i maja spore wyposażenie. Też sie zastanawiałam nad nim. A teraz to sama nie wiem ,czego chcę... Odpowiedz Link Zgłoś