Dodaj do ulubionych

dr Pawel Kutkowski. Poznan.Ok?

06.09.05, 19:31
ktoras z Was chodzila do tego lekarza? Lub chodzi? Ja chce zmienic mojego
doktora i kolezanka polecila mi tego pana. Poprosze o opinie kobitki, ktore
doktora znaja (od str medycznej oczywiscie!!!).
Pozdrawiam.
Helka.
Obserwuj wątek
    • pieknahela Re: dr Pawel Kutkowski. Poznan.Ok? 07.09.05, 10:17
      upwink
      • paulinka84 Re: dr Pawel Kutkowski. Poznan.Ok? 07.09.05, 10:24
        Ja byłam tylko raz u tego pana i już nigdy więcej do niego nie pójdę. Poleciła
        mi go koleżanka, ale ostrzegała, że nie jest zbyt sympatyczny. Poszłam z tego
        względu, że pilnie musiałam się skonsultowac z jakims ginekologiem a z powodu
        tego, że nie znam dobrze Poznania, bo tylko w nim studiuję nie miałam za dużego
        wyboru. Według mnie jest on bardzo niesympatyczny i przez parę godzin nie
        mogłam się uspokoić. Tak więc na Twoim miejscu wybrałabym innego. Pozdrawiamsmile
    • dawn7 Re: dr Pawel Kutkowski. Poznan.Ok? 07.09.05, 17:27
      nie jestem jego pacjentką, ale zdaje się, że widziałam jego nazwisko
      kilkakrotnie na tzw. czarnej liście ginekologów, która krąży się gdzieś na forum
      "szpitale"
      • bebe73 Re: dr Pawel Kutkowski. Poznan.Ok? 07.09.05, 18:31
        Też nie jestem jego pacjentka,ale miałam z nim kiedys styczność i nic dobrego
        nie moge o nim powiedzieć. Kiedyś pracował na Polnej na ginekologii, wyrzucili
        go stamtąd i zaczą specjalizację z anestezjologii(na Polnej) ale i stamtąd go
        wyrzucili, więc chciał wrócic na ginekologię (na Polną)ale mu nie pozwolili.
        teraz nie wiem gdzie pracuje, ale ja go bym nie polecała.
        • leni_wa Re: dr Pawel Kutkowski. Poznan.Ok? 07.09.05, 18:39
          no i teraz ja sie zdenerwoalamsad bo pan dr kutkowski jest moim lekarzem od lat.
          prowadzi moja ciaze. Zawsze bylam zadowolona. Nie wiem juz teraz co myslecsad
          pozdrawiam.
          • zanetastocka Re: dr Pawel Kutkowski. Poznan.Ok? 07.09.05, 20:26
            Ja także chodzę do tego gina ale przyjmuje on także w innym mieście. Nie powiem
            aby był on szczególnie miły ale taki ma sposób bycia, jest po prostu konkretny
            i nie włazi za nadto w 4 litery - przynajmniej wiem, że jak by co to powie z
            grubej rury a nie będzie sie ze mną pieścił. Ale wiem, że niektóre mogą byc
            zrażone jego sposobem bycia uncertain No cóż, nie każdy jest aniołem wink Ale że go
            wywalili z Polnej to nie wiedziałam - ciekawe za co?
            • bebe73 Re: dr Pawel Kutkowski. Poznan.Ok? 07.09.05, 20:41
              Nie wiem za co go wyrzucili z Polnej. Ginekologiem nie jestem, więc moja ocena
              tego pana jest wyłącznie subiektywna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka