pieknahela 06.09.05, 19:31 ktoras z Was chodzila do tego lekarza? Lub chodzi? Ja chce zmienic mojego doktora i kolezanka polecila mi tego pana. Poprosze o opinie kobitki, ktore doktora znaja (od str medycznej oczywiscie!!!). Pozdrawiam. Helka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinka84 Re: dr Pawel Kutkowski. Poznan.Ok? 07.09.05, 10:24 Ja byłam tylko raz u tego pana i już nigdy więcej do niego nie pójdę. Poleciła mi go koleżanka, ale ostrzegała, że nie jest zbyt sympatyczny. Poszłam z tego względu, że pilnie musiałam się skonsultowac z jakims ginekologiem a z powodu tego, że nie znam dobrze Poznania, bo tylko w nim studiuję nie miałam za dużego wyboru. Według mnie jest on bardzo niesympatyczny i przez parę godzin nie mogłam się uspokoić. Tak więc na Twoim miejscu wybrałabym innego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dawn7 Re: dr Pawel Kutkowski. Poznan.Ok? 07.09.05, 17:27 nie jestem jego pacjentką, ale zdaje się, że widziałam jego nazwisko kilkakrotnie na tzw. czarnej liście ginekologów, która krąży się gdzieś na forum "szpitale" Odpowiedz Link Zgłoś
bebe73 Re: dr Pawel Kutkowski. Poznan.Ok? 07.09.05, 18:31 Też nie jestem jego pacjentka,ale miałam z nim kiedys styczność i nic dobrego nie moge o nim powiedzieć. Kiedyś pracował na Polnej na ginekologii, wyrzucili go stamtąd i zaczą specjalizację z anestezjologii(na Polnej) ale i stamtąd go wyrzucili, więc chciał wrócic na ginekologię (na Polną)ale mu nie pozwolili. teraz nie wiem gdzie pracuje, ale ja go bym nie polecała. Odpowiedz Link Zgłoś
leni_wa Re: dr Pawel Kutkowski. Poznan.Ok? 07.09.05, 18:39 no i teraz ja sie zdenerwoalam bo pan dr kutkowski jest moim lekarzem od lat. prowadzi moja ciaze. Zawsze bylam zadowolona. Nie wiem juz teraz co myslec pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zanetastocka Re: dr Pawel Kutkowski. Poznan.Ok? 07.09.05, 20:26 Ja także chodzę do tego gina ale przyjmuje on także w innym mieście. Nie powiem aby był on szczególnie miły ale taki ma sposób bycia, jest po prostu konkretny i nie włazi za nadto w 4 litery - przynajmniej wiem, że jak by co to powie z grubej rury a nie będzie sie ze mną pieścił. Ale wiem, że niektóre mogą byc zrażone jego sposobem bycia No cóż, nie każdy jest aniołem Ale że go wywalili z Polnej to nie wiedziałam - ciekawe za co? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe73 Re: dr Pawel Kutkowski. Poznan.Ok? 07.09.05, 20:41 Nie wiem za co go wyrzucili z Polnej. Ginekologiem nie jestem, więc moja ocena tego pana jest wyłącznie subiektywna. Odpowiedz Link Zgłoś