Dodaj do ulubionych

mamusie z Katowic

08.09.05, 14:31
Czy są tu jaieś mamusie z Katowic? Mam termin na 20.10 i już nie mogę się
doczekać maleństwa. Mam już córeczkę 9 letnią.Gzie będziecie rodziły?Jak się
czujecie?Ja niestey muszę leżeć bo moja szyjka znacznie sie skróciła.Energia
mnie rozpiera, urządzałabym wszystko i przemeblowywała, ale nie
mogę.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • azja811 Re: mamusie z Katowic 08.09.05, 14:35
      Ja może nie jestem z KAtowic,ale byłam-bo tam do czerwca studiowałam.Termin mam
      na 19.09 a rodzić będę najprawdopodobniej w mikolowie...pozdrawiam
      • monistrauss Re: mamusie z Katowic 08.09.05, 14:42
        To trzymam kciuki za ciebie, bo to już bliziutko.Ja w Mikołowie pracuję, i
        mieszkałam.
        • azja811 Re: mamusie z Katowic 08.09.05, 14:45
          ale chyba nie na porodówce co?Ja będę miala cc,bo maly jest upart i juz adziera
          nosa i nie chce glówką w dół.I chyba dobrze...
        • azja811 Re: mamusie z Katowic 08.09.05, 14:46
          Aha!No a gdzie Ty rodzisz?
          Na Ligocie?
      • mala.ela poród w Mikołowie 08.09.05, 15:40
        ja też rodzę w Mikołowie, ale właśnie od czasu gdy zobaczyłam porodówkę w
        Tychach (rewelacyjna) zaczynam sie łamac. Jesteś przekonana co do Mikołowa?
        • azja811 Re: poród w Mikołowie 08.09.05, 15:47
          Moja pani doktor twierdzi że tam jest dużo lepiej,dobrzy fachowcy i świetna
          atmosfera na oddziale-mimo iż sam oddzial nie jest rewelacyjny.Sama go nie
          widzialam.Do tej pory myślałam,ze też będe rodzić w Tychach-fakt oddzial ładny
          i kolorowy (mialam tam zajęcia)ale też naczytalam się o nim na stornie rodzić
          po luidzku.Radze ci tam zajrzec i poczytać opinię o jednym i drugim
          szpitalu.Myślę,że po niej tez zdecydujesz sie na mikolów.Na koniec dodam, że
          moja pani doktor sama pracowala w wojewódzkim i pracuje nadal...A tak na
          marginesie który tydzień?
          • mala.ela Re: poród w Mikołowie 08.09.05, 15:50
            u nas za chwilę zacznie się 34. Co do informacji zawartych na stronach "rodzic
            po ludzku" - już wiele dziewczyn sygnalizowało ze mają tam stare i nieaktualne
            info o szpitalach sad
            w najbliższym czasie zamierzam odwiedzic z mężem porodówkę w Mikołowie i
            pogadac z położnymi, ewentualnie też z kobietkami które tam leżą. Moze mnie to
            przekona
            • azja811 Re: poród w Mikołowie 08.09.05, 15:54
              ja już raczej na wylocie,ale wiem,że Tychy ostatnio mają niezbyt dobra opinię,
              co potwierdzila moja pani doktor.A skąd masz lekarza?Jesli to nie tajemnica
              oczyawiście...
              • mala.ela Re: poród w Mikołowie 08.09.05, 16:01
                oczywiście z Mikołowa, bo cały czas byłam nastawiona na Mikołów. Chodzę do
                Banasia (o ile coś ci to nazwisko mówi)
                • azja811 Re: poród w Mikołowie 08.09.05, 16:02
                  Nie nic mi niemówi.wiesz jak już tam urodzę,to dam Ci znać jak bylo,bo chyba
                  będe wsz,za chwilę 38 tc sie zacznie...
                  • mala.ela Re: poród w Mikołowie 08.09.05, 16:04
                    ok smile to będę czekac na jakieś info smile mozesz pisac na priv smile
                    życzymy powodzenia smile
                    • azja811 Re: poród w Mikołowie 08.09.05, 16:17
                      niedziękujęwink))Jak będę po to się odezwę...rany to już niedlugo ;o
    • gosiunia333 Re: mamusie z Katowic 08.09.05, 14:46
      ja tez z Katowic, ale dopiero poczatek ciazy, prawdopodobnie bede rodzic na
      raciborskiej bo zamierzam chodzic do Switaly, a Ty gdzie chcesz rodzic i do
      jakiego lekarza chodzisz ??
    • delta.x Re: mamusie z Katowic 08.09.05, 14:55
      Cześć, ja jestem z Katowic i mam termin troszkę później od Ciebie bo na 9
      listopada. Też mam już córeczkę (4 lata) i rodziłam ją na Raciborskiej , byłam
      zadowolona i chciałabym teraz też tam rodzić. Czuję się w miarę dobrze, na
      szczęście mogę sobie pozwolić na aktywniejszsy tryb życia, chociaż z dnia na
      dzień mam coraz mniej sił na długie spacery. Pozdrawiam i życzę cierpliwości,
      już nie dużo zostało smile.
      • monistrauss Re: mamusie z Katowic 08.09.05, 15:39
        do Azji- nie pracuje na porodówce, ucze angielskiegosmile
        Poprzednią córcię rodziłam w Ligocie byłam super zadowolona, bo szpital akurat
        miał komisje z UNESCO- przyznawali im tytuł szpitala przyjaznego
        dziecku.Wszyscy naprawdę bardzo koło mnie " latali".Chodzę do Piecuch-
        Gelner,ona przeniosła się z Ligoty do Rudy Sl.Goduli i tam będę rodzić, tylko
        że nie mam wyobrażenia jak tam wygląda,moja gin mówi że super ale czy na pewno?
        • azja811 Re: mamusie z Katowic 08.09.05, 15:49
          nie mam pojęcia jak jest na goduli,ja mialam zajęcia tylko na klinikach,ale
          slyszalam,że to ogólnie dobry szpital...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka