Dodaj do ulubionych

ogromne brodawki..!

12.09.05, 12:39
baaardzo powiększyły mi się brodawkisad no jakies parę cm średnicy mają..sad
to podobno typowe.. ok. ale czy to kiedyś wróci do normy..? tzn do do
jakiegoś "ludzkiego" rozmiaru..? bo szczerze mówiąc wygląda to bardzo
średnio..
Obserwuj wątek
    • baaasiiia Re: ogromne brodawki..! 12.09.05, 13:13
      Nie martw się - wróci do normalnego rozmiaru sprzed ciąży - kiedy skończysz
      karmić. Przynajmniej u mnie tak było. Mam też znajome, które mają po karmieniu
      zdecydowanie mniejszy biust jak i brodawki.
      Pozdrawiam
      Basia
      • yagooda Re: ogromne brodawki..! 12.09.05, 13:19
        A czy już zawsze zostaną takie ciemne, czy po zakończniu karmienia jaśnieją?
        • baaasiiia Re: ogromne brodawki..! 12.09.05, 13:25
          Mi zjasniały, ale niewiele. Ale nie wiem czy to reguła.
          Basia
          • falafala Re: ogromne brodawki..! 12.09.05, 13:50
            Czytalam, ze wracaj do rozmiarow sprzed ciazy, ale niestety u mnie nie wrocily.
            Oczywiscie nie byly tak duze jak w ciazy, ale to juz nie to samo. Nie wiem od
            czego to zalezy. Z kolei generalnie w mojej rodzinie po ciazy kobiety dostawaly
            zawsze wiekszy biust, ale mnie to "szczescie" nie trafilo. Pozostaje ci poczekac
            i zobczysz jak bedzie u ciebie.
            • miimiimii Re: ogromne brodawki..! 12.09.05, 13:55
              ..hehesmile coś czułam, że to różnie bywa..smile qrcze, no takie ogromniaste
              brodawki.. mało apetyczne..
              no rozmiar z 70c zrobił się peeeełne "d", więc wolałabym żeby wróciło do normy.
              boję się tylko, żeby po karmieniu nie zrobiły mi się takie skarpety z piachem..
              czy jak kto woli "cycki -skórki" hehetongue_out a jak dodam do tego jeszcze te ogromne
              brodawki..to koszmar normalnie.. brr..!
              • anulaaa Re: ogromne brodawki..! 12.09.05, 13:57
                mi się też zrobiło "d" z "c" i się zastanawiam jaki będzie rozmiar przy karmieniuuncertain

brodawki też mam powiększone-to akurat mi nie przeszkdza ale...na całych
                piersiach mam brązowe plamy-tak jakby ten barwnik się "wylał"...
                to też schodzi potem?
                • falafala Re: ogromne brodawki..! 12.09.05, 15:16
                  O dziewczyny ja mam "normalnie" 80A juz teraz mam 80C (17 tydzien), pytalam sie
                  ginekolog czy moga byc wieksze niz przy pierwszej ciazy, powiedzila ze wszystko
                  mozliwe (poprzednio ten rozmiar mialam pod koniec ciazy). A najwieksze balony
                  dostaje sie w drugi czy trzeci dzien po porodzie jak mleko naplywa. Sztywne,
                  obolale, ze ruszac sie trudno. Jak polozna zapytala jak sie czuje to
                  stwierdzilam, ze tak pewnie czuja sie kobiety po operacji powiekszania. Pamela
                  Anderson wysiada wink pozniej to z gorki. Przygotujcie sie na conjmniej dwa
                  rozmiry do przodu. Kolezanka, z "normalnym" duzym C, latala w ciazy i po z
                  rozmiarem F i tylko narzekla ze jej sie pod piersiami potowki robia. wink
            • lucilla_s Re: ogromne brodawki..! 12.09.05, 16:00
              Ze co ? Jestem bardzo zdziwiona. Bylam przekonana, ze przebarwienie i powiekszenie jest tylko tymczasowe...
              A ile czasu uplynelo od porodu ?
              • falafala Re: ogromne brodawki..! 12.09.05, 16:21
                U mnie przebarwien innych nie bylo, ale 2,5 roku po porodzie otoczki sa wieksze
                niz przed ciaza, choc, na szczescie, nie tej wielkosci co w ciazy. Nigdy nie
                wiadomo czym nasz organizm odbiegnie od "normy" :0. Ja jednak liczylam ze mi
                choc biust zostanie wiekszy, ale niestety...wink, na szczescie nie oklapl.
    • aniarad1 Re: ogromne brodawki..! 12.09.05, 15:21
      wrócą smile
    • aniarad1 Re: ogromne brodawki..! 12.09.05, 15:22
      cd mojego posta: z reguły
    • ciaog Re: ogromne brodawki..! 13.09.05, 14:32
      po pierwsze moje brodawki normalnie maja pare centymetrow srednicy, wiec moze
      toche ostrozniej z okresleniami typu "a kiedy wroca do ludzkiego rozmaru?". ja
      tez jesem czlowiekiem, chyba... a w ogole to kiedy sie ten biust zaczyna
      powiekszac?? ja juz w 2 trymestrze, a jeszcze nie urosl, nie sciemnial, w ogole
      wyglada jak zwykle
    • mala.ela Re: ogromne brodawki..! 13.09.05, 15:57
      ja mam brodawki giganty, w dodatku strasznie ciemne uncertain i srednio mi sie to
      podoba, wolałam jak były takie jaśniutkie, mężuś zawsze z niedowierzaniem mówi
      o nich: Jakie one wieeeeelkie! Jakie czaaaarne! no i na razie sie nie przejmuje
      czy mu sie takie podobają czy nie - cóż, fizjologia ciaży. Zobaczymy co będzie
      po karmieniu...
      • miimiimii Re: ogromne brodawki..! 13.09.05, 16:46
        ach.. no własnie, właśnie.. co będzie..?
        • bazylea1 Re: ogromne brodawki..! 13.09.05, 17:03
          mi wróciły do normalnego stanu po 1 ciąży (w czasie karmienia były jeszcze
          brzydsze bo takie wylizane), mam nadzieje ze teraz tez wrócą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka