danan7 13.09.05, 14:32 Szukam chętnego fotografa z okolic Katowic który zechciałby zrobić kilka fajnych zdjęć kobiecie w 8 miesiącu ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokons Re: szukam fotografa 13.09.05, 14:41 Napisz do: tomasz.akolinski@op.pl kiedys sie tu oglaszal a na priva wysle ci kilka jego zdjeci... W naszej wyszukiwarce pewnie znajdziesz cos wiecej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
danan7 Re: szukam fotografa 13.09.05, 15:00 Zainteresowanych prosze o kontakt: danan@autograf.pl Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: szukam fotografa 13.09.05, 15:09 A ja ci wyslalam info na gazetowego maila. Mozesz sprawdzic czy mam ponowic probe pod drugi adres? Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: szukam fotografa 13.09.05, 16:40 No to super. Ciekawe ile taka sesja kosztuje... napisz jak sie skomunikujesz z tym czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
d0nia i ja? 13.09.05, 16:08 ja tez bym chciala baaardzo... zaczynam 7 miesiac i baardzo mi sie ten pomysl podoba. sama myslałam o czym takim wiec chetnie podpinam sie pod twoj pomysl i prosbe. dzieki wielkie, dominika p.s. a i okolice katowic tez pasuja Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: i ja? 13.09.05, 16:39 Znam swietnego fotografaw Krakowie robil moja sesje slubna i inne zdjecia w plenerze. Mieszka w Krakowie ale zdjecia robi nawet Warszawie. Jak nic nie znajdziecie poprzezwyszukiwarke to napiszcie to na priva wam wysle telefon do Pawla. Odpowiedz Link Zgłoś
d0nia Re: i ja? 13.09.05, 16:44 czy pawel pracował lub pracuje nadal (nie wiem ale "znam") takiego pawla wlasnie z krakowa bo mi krak pasuje tez jak najbardziej bo jestem tam raz na mies pozdrawiam i dzieki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
d0nia Re: i ja? 13.09.05, 16:45 ach ta ciaza... zgubilam watek... chcialam sie spytac czy pracuje dla gazety wyborczej lub innego dziennika pozdrawiam raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: i ja? 13.09.05, 16:57 Pawel jest indywidualnym fotografem i jeszcze w sobote widzialam go w akcji u znajomych wiec pracuje Nie wiem ile u niego kosztowalaby sesja ale mnie jego zdjecia zachwycaja a do tego ma wspaniala ceche, bo szybko oswaja sobie obiekt fotografowania i dzieki temu zdjecia wychodza naturalnie piekne! No i co wazne znam go i moge go polecic na taka sesje ( polecenie powysze jest nie sprawdzone i ja bym sie nie umowila na sesje z nieznajomym, bo maz sobie zartuje, ze to na pewno zboczeniec skoro poszukuje kobiet do fotografowania... pragnac to nadrobic przypomnialam sobie o Pawle). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zumaminka Re: i ja? 13.09.05, 17:18 Czy ja też mogę prosić o namiary na tego fotografa na adres janglan@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś