Dodaj do ulubionych

cesarka na Kraśnickich

19.09.05, 11:32
jeśli ktoś ma jakieś informacje proszę o maila na prv nie ma co denerwowqać
zwolenniczek porodów naturalnych na forum kolejnym gorący tematem
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • malgosiek2 Re: cesarka na Kraśnickich 19.09.05, 11:37
      Nie jestem gorącą zwolenniczką psn tylko przeciwniczką dawania łapówki,a to
      dwie różne sprawy.
      Chcesz to się tnij,ale nie za moje składkowe i państwowe pieniądze,które co
      miesiąc odciąga zus i nne instytucje.Po za tym na państwowy szpital łożą
      wszyscy.
      Gosia
    • iza805 Re: cesarka na Kraśnickich 19.09.05, 20:34
      jakbym miała prywatną klinikę w okolicy to by nie było sprawy i tych moralnych
      dylematów. A będę się cieła za swoje pieniądze i przynajmniej będę spokojna nie
      będę niepotrzebnie stresować siebie i dzidziusia. A i tak kasa z naszych
      składek przecieka urzednikom przez przez palce więc nie martw się twoje składki
      odkładają się w wałeczki tłuszczu jakiejś Pani Zosi z Zusu itp
      pozdrawiam smile
      • malgosiek2 Re: cesarka na Kraśnickich 19.09.05, 20:52
        A właśnie,że z moich pieniędzy,bo lekarz Twoją łapówkę włoży sobie do
        kieszeni,a c.c zapłaci szpital lub zrefunduje czyli zwróci koszty nfz,a więc to
        za moje pieniądze na własne widzimisię zrobisz sobie c.c. na życzenie.
        Gosia
        • cota Re: cesarka na Kraśnickich 19.09.05, 21:00
          Nikogo nie bulwersują potęzne i ekskluzywne gmachy ZUSów, ich imprezy firmowe,
          grono rencistów wszystkoz naszych pieniędzy, tylko cesarka na życzecie
          okradanie państwowego podatnika. Nota bene płace duże skłądki zdrowotne, nigdy
          nie byłam w szpitalu, chodze zawsze nabadania prywtanie i do lekarza - po prstu
          szkoda mi czasu na kolejki, więć reasumując po prostu wezmę com uskładała. I
          jeszcze zostanie. I to mi prosze oddać smile)
      • iza805 Re: cesarka na Kraśnickich 19.09.05, 21:07
        pozdrawiam i nie dam się sprowokować do kłotni a za te wszystkie składki które
        zapłaciłam coś mi się należy więc z czystym sumieniem przynajmniej pod tym
        względem będę rodzić. twoje mam nadzieje poszły na co innego smile rochę więcej
        pogody ducha Ci życzę a mniej zaciętości i złości bo i tak nic nie zmienisz
        każdy zrobi co uzna za słuszne wg swoich zasad. powodzonka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka