maria.ksiazek 20.09.05, 13:03 Cześć, mam wyznaczony termin cc.Czy któraś z was miała ostatnio cięcie w Szpitalu Św.Zofii.Napiszcie proszę.Prowadzi mnie dr Puzyna.Troszke juz się boje. Pozdrowionka, Maszula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majan2 Puzyna 20.09.05, 16:05 Mnie tez chyba to czeka, wiec jestem ciekawa opini na jego temat? Jako prowadzacy b mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiapiotrowska Re: naprawde nikomu nie robił cc dr Puzyna? 20.09.05, 18:21 ja tez u niego prowadzilam ciaze, teraz czekam na porod. widzialam na forum szpitale cos o cc blizniakow przez niego prowadzonych, wpisz w wyszukiwarce puzyna, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Sylwia 20.09.05, 18:46 No coz nie dowiedzialysmys sie za wiele na temat CC u P, ale moja znjaoma bedzie miala cc za 10 dni u niego (chyba) i dam ci znac co i jak. Jak bys cos iwedziala to tez daj znac. Odpowiedz Link Zgłoś
kamawawa Re: CC na Żelaznej w W-wie,Dr Puzyna-jakie opinie 21.09.05, 13:17 czesc ja bylam na zelaznej i jezeli bedziesz mila choc troche zagrozona ciaze to powiedza ci abys sobie szukala innego szpitala no chyba ze na dole w izbie oprzyjec zaczniesz rodzic to moze wtedy.chyba ze masz duzo kasy i na dzien dobry dasz im koperte Odpowiedz Link Zgłoś