bebe123 04.10.05, 14:03 Możecie poradzić jakiegoś dobrego lekarza prowadzącego i do usg w Warszawie. mam abonamet w LUX Medzie tylko nie wiem czy tam mają dobry sprzęt do USG. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andula_t Re: Dobry lekarz Warszawa 04.10.05, 14:11 ja mam dobrego lekarza - nazywa się dr Kukulski, nie pamiętam jak ma na imię ma prywatny gabinet przy ul. Żytniej, róg Okopowej i pracuje w szpitalu Św. Zofii, oczywiście to ginekolog-połoznik jak będziesz chciała tel to na maila prześlę. Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: Dobry lekarz Warszawa 04.10.05, 14:15 Piotr- Piotr Kukulski ________ Mieszkanka Nasza dziewczynka będzie z Nami za... Odpowiedz Link Zgłoś
bebe123 Re: Dobry lekarz Warszawa 04.10.05, 14:16 Właśnie coś o nim wyczytałam na formum Szpitale. Bardzo chętnie bym się do niego zapisała. Nie wiesz czy on przyjmuje w Fundacji w św. Zofii? najchętniej poszłabym własnie tam. Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
andula_t Re: Dobry lekarz Warszawa 04.10.05, 14:35 nie wiem czy w Fundacji przyjmuje - ja do niego prywatnie chodzę. jak będziesz chciała prywatnie to służe telefonem Odpowiedz Link Zgłoś
trika13 Re: Dobry lekarz Warszawa w LUX MEDzie 04.10.05, 14:43 Gorąco polecam, fantastyczny lekarz - dr. Andrzej Raczyński Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: Dobry lekarz Warszawa 04.10.05, 14:44 Przyjmuje i w fundacji- przy czym problem jest z terminami. W Fundacji przyjmował 9 mś temu po 80 zł, ale podejrzewam, że ceny są już wyższe. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
andula_t Re: Dobry lekarz Warszawa 04.10.05, 14:48 u Kukulskiego prywatnie kosztuje 100 zł. i z tego co wiem to tylko czwartki. Odpowiedz Link Zgłoś