smok27 04.10.05, 18:46 dziewczyny od wczoraj boli mnie glowa, jestem w 5tc - czy jakis srodek przeciwbolowy jest bezpieczny??!!!! juz nie moge wytrzymac. wczesniej tez miewalam takie bole, ale bralam ibuprom i problem znikal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrice73 Re: bol glowy w 5 tc 04.10.05, 19:41 ponoc to norma na poczatku ciazy , zwlaszcza u osob ktore i przed ciaza mialy tendencje do boli glowy. ibupromu nie bierz, jedynie leki na bazie paracetamolu, dobry jest np apap. z czasem bole staja sie rzadsze, pisze z wlasnego doswiadczenia. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
smok27 Re: bol glowy w 5 tc 04.10.05, 21:23 dzieki, jutro kupie sobie apap - zeby go miec ew.pod reka (ale nienaduzywac) Odpowiedz Link Zgłoś
mija4walles Re: bol glowy w 5 tc 04.10.05, 21:31 smok27 napisała: > dziewczyny od wczoraj boli mnie glowa, jestem w 5tc - czy jakis srodek > przeciwbolowy jest bezpieczny??!!!! juz nie moge wytrzymac. wczesniej tez > miewalam takie bole, ale bralam ibuprom i problem znikal. ooooooooo kochana nie chce cie straszyc kladz sie do lozka i przespij to nie ma srodka apap nie dziala , mnie tak bolala ze lzy mi lecialy z bolu jak bedzi ezle ginekolog da ci skierowanie do neurologa trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
smok27 Re: bol glowy w 5 tc 04.10.05, 21:34 i co neurolog wykryl u Ciebie? podobno powodow bolu glowy moga byc tysiace.... Odpowiedz Link Zgłoś