Dodaj do ulubionych

USG Trójwymarowe

17.10.05, 16:36
Hej dziewczyny, Szukam najtańszego USG trójwymiarowego w Poznaniu, wiem że
większość z Was poleci mi szpital na Polnej , ale z tego co wiem takie USG
kosztuje tam ok 200 zł. Szukam zatem alternatywnych rozwiązań. Kiedy
najlepiej umówić się na takie USG ( w którym miesiącu ciąży?). Pozdrawiam Was.
Obserwuj wątek
    • asiulka1976 Re: USG Trójwymarowe 17.10.05, 16:46
      tansze zdecydowanie zwykle usg i napewno 3d to bajer dla matki bo bo tylko
      ogladanie malucha a nie badanie, wiekszosc waznych organow i jego wad widac na
      zwyklym usg, ja nie jestem za chodzeniem na usg 3d lub 4d bo moim zdaniem to
      tylko wydatek a bobas i tak inaczej bedzie wygladac po porodzie- wiem kazdy ma
      inne zdanie !!!!!!!!!!!!!!!!!
      • magdak79 Re: USG Trójwymarowe 17.10.05, 16:58
        Masz racje że to wydatek, ale moja ciekawość jak wygląda dziecko w brzuszku
        jest ogromna wink widziałam zdjęcia 3D i są wspaniałą pamiątką zarówno dla
        rodziców jak i później dla dziecka. Mi brakuje w albumie właśnie takich zdjęć.
        Najgorsze że uczucia są ulotne i to co dzisiaj napawa Cię szczęściem za kilka
        lat wyda się lekko za mgłą a te zdjęcia pozwalają na taką retrospekcję wink
        dlatego szukam czegoś tańszego ( W Szczecinie takie zdjęcia to koszt 100zł )
        • asiulka1976 Re: USG Trójwymarowe 17.10.05, 17:02
          pamietaj aby zdjecia z usg zeskanowac lub zrobic ksero bo wyblakna po kilku
          latach !!!!!!
    • asw3 Re: USG Trójwymarowe 17.10.05, 17:26
      Witam, też interesuje mnie ten temat smile Jedna z dziewczyn na innym forum
      polecała 3D w Szpitalu im. Raszei na Mickiewicza - podobno 50 zł z nagraniem na
      kasetę video. Dzwoni się do szpitala i prosi z dyżurką pielęgniarek na
      Patologii Ciąży i tam się umawia. Nie wiem na jakim etapie ciąży najlepiej się
      umówić - chyba w II trymestrze. Jak będziesz przypadkiem dzwoniła to daj znać
      jak sprawa wygląda. aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka