Dodaj do ulubionych

Kostium kapielowy

25.10.05, 22:50
Chce chodzić na basen a nie mam odpowiedniego kostiumu...
Czy ktoś może powiedzieć, gdzie taki mozna kupić? Albo sam ma do sprzedania?
Obserwuj wątek
    • gonia28b Re: Kostium kapielowy 25.10.05, 23:27
      Szkoda pieniędzy na kupowanie nowego stroju na te parę miesięcy. Ja będę
      pożyczała od mojej Teściowej - będzie w sam raz smile))
      Jeszcze tydzień temu mieściłam się do mojego dotychczasowego 2-częściowego. A
      to już 23 tc

PS. Ja też nie głosowałam na Kaczyńskiego. A byłam na obu turach głosowania,
      ani razu nie postawiłam krzyżyka przy tym nazwisku.
      • marybg Re: Kostium kapielowy 25.10.05, 23:41
        W sklepie internetowym Avocado!Ja kupiłam tam piękny strój Merlot
        jednoczęściowy,niestety ani razu nie założyłam,bo nie mogę chodzić na basen!
        www.avocado.com.pl/oferta2.php?nazwa=m_strojekapielowe&
        Jeśli jesteś zainteresowana to napisz na priva,a ja Ci przeslę wszystkie
        info,tylko musze go rozpakować i sprawdzić rozmiar i cenę-juz nie pamiętam.
        Stroje Avocado sa z pięknych materiałów,dobrze sie układają-też na brzuszku!Ja
        byłam zachwycona!
        • pom Napisałam na priv 26.10.05, 00:27

• mamawoj Re: Kostium kapielowy 26.10.05, 10:11
      Ja uzywam zwyklego jednoczesciowego kostiumu (Triumph), jest to juz jego "druga
      ciaza". Po pierwszej ciazy moglam go tez spokojnie uzywac z plaskim brzuszkiem.
      Po prostu kwestia jakosci materialu. (teraz jestem w 35 tc).
      Gdybys chciala kupic specjalny ciazowy kostium, to zwroc uwage na jedna rzecz -
      nie wiedziec czemu spora czesc z nich ma bialy pasek na piersiach, ktory w
      basenie robi sie troche przeswitujacy. Przy zmienionych ciazowo piersiach nie
      wyglada to zbyt efektownie...
    • umywalka_pentagonalna Re: Kostium kapielowy 26.10.05, 11:18
      Ale po co wydawać pieniądze na coś, co przyda Ci się przez tak krótki okres
      czasu? Tak jak pisano wyżej, jeśli kupisz "zwykły" jednoczęściowy strój dobrej
      jakości, to i na brzuchu materiał dobrze się ułoży. Ja mam akurat Speedo, jestem
      już w 36tc, i nadam w nim chodzę na basen. Absolutnie nic mnie nie uciska i się
      nadmiernie nie rozciąga. I będę go używać na basenie na pewno i po ciąży. A
      używanego radziłabym nie kupować.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka