Dodaj do ulubionych

Grzybica :///

02.12.05, 16:55
Witam wszystkie brzusie! Dziewczyny da sie wyleczyc grzybice pochwy w ciazy??
Moj ginekolog twierdzi ze nie bardzo i kazal mi brac nystatyne do konca ciazy
sadJestem w 29 tyg. ciazy i perspektywa brania przez kolejne 10/11 tygodni tych
tabletek dowcipnych nie jest zbyt fajna uncertain/ Mialyscie cos takiego??
Obserwuj wątek
    • betunia80 Re: Grzybica :/// 02.12.05, 20:18
      No ja miałam w 4 miesiącu i lekarz tez mi mowil, ze moge juz brac do konca
      ciąży, no ale na szczęście mi przeszło. Jednak zastanawiam sie czy nie brac w
      ostatnim miesiacu, bo mam skłonności do tego dziadostwa a przy porodzie to jest
      szkodliwe dla Dziecka. Wyleczyć to sie na pewno wyleczysz, ale być czujna na
      końcówce smile
      • kejti_82 Re: Grzybica :/// 02.12.05, 21:14
        ...mam pytanko, bo mnie to dziadostwo własnie zaczęło się czepiać, a mój
        ginekolog nic mi nie przepisał, bo twierdzi, że nie zna kobiety, której nic się
        nie czepia. Zaznaczam, że to już nie jest mój ginekolog, ale problem mam dalej.
        W takim razie, czy jeśli nic nie będę brała do następnej wizyty (a mam ją za
        3,5 tyg. u innego lekarza), to czy mogę tym jakoś zaszkodzić fasolce?? Przykre
        swędzenia i takie tam załatwiam metodami naturalnymi, ale przeciez to siedzi
        też w środkusad(( Pocieszcie mnie jakoś proszę...
        • betunia80 Re: Grzybica :/// 02.12.05, 21:31
          Bez jaj !! co to za lekarz - co ma Cie swedziec cały miesiac albo najlepiej
          całe zycie. Jakis nienormalny. Powinein Ci przepisac globulki dopochwowe - juz
          po paru danich pozbywasz sie dolegliwosci (swedzenia, pieczenia), ale leki
          musisz brac dłuzej. Idz do lekarza bo sie wykonczysz. To sie bedzie nasilac i
          za pare dni to juz sie rozdrapiesz. To prawda ze wiekszosc kobiet to dopada,
          ale nalezy to leczyc. Grzybica nie jest groźna dla Malucha, choc długo
          nieleczona nie wiem. trzymaj sie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka