Dodaj do ulubionych

Kochane marudy

15.01.06, 19:32
Kochane marudy krytykantki!
To forum jest dla kobiet w ciazy, nie wiem czy zauwazylyscie.I jak
najbardziej na miejscu jets pisanie o problemach, watpliwosciach, obawach i
radosciach plynacych z ciazy.Was tu nikt nie trzyma sila!Przychodzicie tu
obrazac innych.Niezbyt dobrze to o was swiadczy.Wole juz czytac te "glupie
watki" niz wasze, pelne nienawisci, jadu i inwektyw.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • czajkax2 Re: Kochane marudy 15.01.06, 19:33
      Dziewczyny czy musi powstawac tyle nowym wątkow na jeden temat??
      Czy nie mozna dopisywac sie do juz istniejącego?
      • simonkapl Re: Kochane marudy 15.01.06, 19:34
        To nie ejst na ten sam temat, wrecz przeciwnie.
    • czajkax2 Re: Kochane marudy 15.01.06, 19:37
      Simokapl nie myl zwykłej krytyki z nienawiścią i jadem. To ze ktoś napisze ze
      dziwi go zadawanie pewnych pytan to nie oznacza ze nienawidzi osób, które takie
      pytania zadają.
      No mnie np dziwią pewne pytania,ale nie nienawidze osoby która je zadała.
      Uwazam ze ciąża jest codownym stanem, pełnym magii, a mcierzyństwo za
      spełnienie dla roli kobiety. Ale to nie zmienia faktu ze pewne rzeczy, które
      robią ciężarne czy młode mamuśki,dziwią mnie i smieszą.
      • simonkapl Re: Kochane marudy 15.01.06, 19:41
        Czajko!Wiem, ze bralas udzial w tej beznadziejnej dyskusji, wiec bedziesz bronic
        swoich racji.Ale pwoiedz czy to jets fair wobec mam, ktore tu pisza?Jesli chca
        zdrabniac, niech zdrabniaja.To jest ich ciaza, ich szczescie, niech sie nim
        dziela.Chyba nie po to jest to forum, by sie krytykowac wzajemnie i
        obrazac.Pisac ze ktos nie ma mozgu, czy mu wyzarlo, no, przepraszam, to juz
        lekkie przegiecie.Zrobilo sie naparwde nieprzyjemnie na tym forum.Pozdrawiam
        • czajkax2 Re: Kochane marudy 15.01.06, 19:50
          Oczywiście ze ktoś ma prawo zdrabniacsmile
          Ale tak ja komus sie to podoba to komus sie moze to nie podobac.
          Forum jest otwarte. Piszą tu ciężarne,które zdrabniają i pisza te ciężarne,
          które to denerwuje. Napisz mi prosze czyja racja jest wazniejsza??
          Od kiedy istnieje forum to takie dyskusje będa.
          Tak jak zwolennicy i przeciwnicy literówek, ortów itp.
          A stwierdzenie "ze kiedys bylo milo, a teraz atmosfera jest niefajna" pojawia
          się tez od zawsze,więc nie jest to rzecz nowasmile
          Do wszystkiego trzeba podchodzic z pewnym dystansem. Do informacji, które tu
          się uzyskuje. Do tego jaki język tu jest uzywany. Do tego ze są infantylne
          pytania i odpowiedzi. Do tego ze są osoby które krytykują. I tak dalej... i tak
          dalej...
          To ze co jakis czas powstanie wątek taki jak ten, albo taki jak ten o głupich
          pytraniach to norma. A wręcz jest to potrzebne zeby oczyścic atmosferę i zeby
          dziewczyny co jakis czas mogły spuscic z siebie troszkę parysmile Tylko nie trzeba
          brac tego tak do siebie. To t.y.l.k.o forum
          • simonkapl Re: Kochane marudy 15.01.06, 19:54
            Oczywiscie, masz racje.kazdy ma prawo sie wypowiedziec.Tyle ze mowienie, ze
            mamom wyzarlo mozg, albo znizaja sie poziomem do dzieci, albo sa nienormalne
            itp, to juz nie ejst dyskusja, ale zwykle inwektywy.Ja tez zdrobnien nie lubie,
            co nie znaczy,z e mamy ktore zdrabniaja sa debilkami dla mnie.O to chodzi, droga
            Czajko.Moze dobrze by bylo usuwac takie niemile posty?
    • panijoasia Brawo Simonka!! 16.01.06, 07:58
      Dawno tu nie wchodziłam, właśnie z powodów o których piszesz. Nic się nie
      zmieniło niestety. Pozdrawiam marudy i te wszechwiedzące i najmądrzejsze a
      szczególnie te które w ciąży jeszcze nie były a do powiedzenia na ten temat mają
      bardzo wielewink
      Jestem obecnie w 4 ciąży, 2 poroniłam, i rozumiem naprawdę KAŻDE pytanie, mimo,
      że czasem śmieszne dla reszty, dla przyszłej mamy jest bardzo ważne skoro je
      zadaje na forum. Ośmieszanie i zjadliwe krytykowanie innych świadczy tylko o
      kulturze tychże osób- nie lepiej nic nie pisać niż obrażać, czy obśmiewać
      autorki wątków!?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka