Dodaj do ulubionych

Prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

07.03.06, 19:05
Bylam u lekarza i powiedzial mi ze w badaniu cytologicznym wyszla mi III gr i
przepisal mi abym wpierw brala 10 globulek gynalgin u a pozniej 10 globulek
nystatyny. Jestem dopiero w 7 tygodniu ciazy i strasznie sie boje czy to nie
zaszkodzi? Czy dzidzius bedZie normalnie sie rozwijal? Czy ciaza nie obumrze?
Prosze napiszcie cos, bo nie wiem co robic? Moze isc do innego lekarza na
konsultacje?
Obserwuj wątek
    • neonatus51 Re: Prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.03.06, 19:10
      Jeśli lekarz tak zdecydował to musisz to przeleczyć.Nieleczone zapalenie może
      być dużo groźniejsze dla dzidzi.
      tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20726;28/st/20060523/dt/6/k/26a5/preg.png
      • amitka Re: Prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.03.06, 19:13
        Dzieki za odpowiedz. Martwie sie strasznie czy to nie za wczesnie na tak duzo
        lekow. Przeciez to dopiero 7 tydzien.
      • nat.london Re: Prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.03.06, 19:30
        Idz do innego lekarza.To 1 krok przy diagnozach.Ginekologia jest chwiejna
        dyscyplina o roznych opiniach,diagnozach itd.Takze pedz do innego gina
    • aga55jaga Re: Prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.03.06, 21:39
      ale jaka wyszła ci III grupa - czystości pochwy czy cytologii??
    • dagmara861 Re: Prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.03.06, 07:42
      Idz do lekarza ,jeden to zaleca drugi jest przeciwko ,najlepiej do prywatnego
      moze troszke kosztuje ale on da ci ta pewnosc ,ktorej nie da ci lekarze
      zwykly...

trzymaj sie !!!
      • anulla1 Do dagmara861 10.03.06, 12:26
        najlepiej do prywatnego
        > moze troszke kosztuje ale on da ci ta pewnosc ,ktorej nie da ci lekarze
        > zwykly...
        >

O wiekszą bzdurę trudno- w czym zwykły lekarz jest goryszy, w ogóle co znaczy
        zwykły lekarz, czy prywatny jest niezwykły- to jest absurd . Może isc na
        konsultacje na klinike do profesora, i równie dobrze moze iść do świeżo
        upieczonego ginekologa, który otworzył sobie gabinet tydzień temu. Róznica
        pomiedzy jednym a drugim jest taka, że do tego który przyjmuje prywatnie
        łatweij sie dostać. Zastanów sie na drugi raz zanim napiszesz taka głupotę!
        Ania

• sylwia7711 Re: Prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.03.06, 11:14
      Ja też brałam Nystatynę i mi pomogła. Te globulki nie zaszkodzą dziecku. Gorzej
      by było jak byś nie wyleczyła tego stanu.
      • misspigy Re: Prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.03.06, 12:30
        a co tu pomoże inny lekarz????? wynik cytologii jest jednoznaczny - trzeba
        leczyc i koniec!!! I ciesz się, że ci zrobił ten wynik, a nie okazało się
        później, że masz coś poważnego!!!

Ja kiedy zaczęłam myśleć o 2 ciąży sama poprosiłam o badanie cytologiczne...
        • luiza1pop Re: Prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.03.06, 12:41
          CYT."najlepiej do prywatnego
          > moze troszke kosztuje ale on da ci ta pewnosc ,ktorej nie da ci lekarze
          > zwykly..."
          >
          czegos takiego w zyciu nie slyszalam. Kobieto pomysl zanim napiszesz....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka