Dodaj do ulubionych

Mąż przy cc

17.03.06, 20:18
W którym z warszawskich szpitali mąż może być przy cc?
Obserwuj wątek
    • tuskas Re: Mąż przy cc 17.03.06, 20:25
      W św. Zofii na pewno smile
      Ja miałam cc i mój Mąż był przy mnie smile
      • tebacha Re: Mąż przy cc 17.03.06, 21:36
        Tak, o św Zofii słyszałam już cztery lata temu i wtedy ponoć było to możliwe
        tylko tam. Ale ja ze względu na cukrzycę klasy C byłam prowadzona na Karowej.
        Dwa razy miałam cięcie na Karowej i ciekawa jestem czy coś się tam zmieniło.
        Wtedy lekarz stwierdziła, że to niemiły widok dla męża tak jakby miał być po tej
        stronie zasłonki co lekarzewink. Potem nawet nie mógł mnie odwiedzić na
        pooperacyjnej. Dobrze, że są komórki. Tak to bym nie wiedziała co z moimi
        dziećmi, które lądowały na intensywnej terapii. A u św Zofii cukrzyczek nie chcącrying.
        • lolinka2 Re: Mąż przy cc 17.03.06, 22:37
          To coś się lekarce namotało.... bo normalnie jeśli maż jest obecny przy cc, to w
          życiu nie jest po lekarskiej stronie zasłonki, tylko po tej co jego żona, bo nie
          do personelu on tam towarzysko idzie ale do małżonki... A co do odwiedzin na
          pooperacyjnej, to jest na to paragraf w prawie pacjenta...
          • tebacha Re: Mąż przy cc 18.03.06, 09:41
            Za trzecim razem wszystkie prawa pacjenta wkuję na pamięćwink.
        • tuskas Re: Mąż przy cc 18.03.06, 10:13
          W Zośce Mąż był po tej stronie zasłonki, po której ja byłam. Może w innych
          szpitalach jest inaczej wink
          Ale też na pooperacyjnej mnie Mąz nie mógł odwiedzić. Co więcej, urodziłam
          Zuzkę o 1.20 w nocy, do karmienia przywieźli mi ją dopiero o 12... Około 14
          wylądowałam na oddziale, bo wreszcie zrobiło się miejsce. Niestety, tak w Zośce
          jest - mało miejsc, wiele chętnych.

Ale zdziwiłaś mnie pisząc, że nie chą tam cukrzyczek. Miesiąc przed porodem
          leżałam na patologii i były przygotowywane do porodu cukrzyczki.
          No, chyba że jest tak (i tego nie wykluczam, w końcu to polska służba zdrowia),
          że przyjmują tylko te cukrzyczki, których lekarze prowadzący pracują w Zośce...
          • badb2 Re: Mąż przy cc 18.03.06, 13:01
            Tydzień temu odwiedziłam Inflandzki i podobno mąż może być przy cesarce-
            pytałam się o porody rodzinne. Sprawdzę osobiście dopiero w maju.smile
          • tebacha Re: Mąż przy cc 18.03.06, 18:33
            Ale te cukrzyczki u św Zofii to były normalne cukrzyczki czy tylko cukrzyca ciążowa?
            • dwamartaki Re: Mąż przy cc 18.03.06, 19:07
              Z cukrzycą klasy C u św. Zofii nie przyjmują - tak mi powiedziano dwa lata temu.
              Coś się zmieniło?
    • tebacha Re: Mąż przy cc 20.03.06, 18:47
      Teraz ktoś mi opowiadał, że na Bródnie pozwalają mężowi być na sali przy cc.
      Ktoś potwierdzi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka