asia_k_19 Re: /Objawy zniknęły 20.03.06, 09:59 Ups za wcześnie enter ;-D Jestem w 11 tc, początkowo miałam mdłości, zawroty głowy itp, wszystko trwalo tak do 9 tygodnia potem nagle przeszło. Teraz czuję się jakbym wogłoe nie była w ciąży: samopoczucie świetne, zero brzucha, waga stoi w miejscu. Gdyby nie to, że widziałam bijące serduszko dzidz na USG (w 8 tc), to zaczęłabym watpić w tę ciążę. Czy któraś z Was też tak miała?? Mi po gowie chodzą przeróżne myśli, czasem nawet myslę, że może ciąża obumarła ale moje ciało nie sygnalizuje mi tego. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka2 Re: /Objawy zniknęły 20.03.06, 10:02 ciesz sie kobieto.....Mi zniknęły dopiero w 12tc-jak ręką odjął.Każda kobieta jest inna więc nie zamartwiaj sie....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaszka1980 Re: /Objawy zniknęły 20.03.06, 10:04 Asiu, jestem w 12 tyg. i też zero brzucha - wczoraj mąż sobie ze mnie zażartował, czy czasami nie symuluję tej ciąży też widziałam serduszko na usg...i też codziennie się martwię czy dzieciątko żyje - szczególnie, że mam ciążę zagrożoną... musimy czekać na ruchy dziecka...wtedy się uspokoimy...mam nadzieję! pozdrawiam Cię serdecznie buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
elfik31 Re: /Objawy zniknęły 20.03.06, 10:15 mi mdłości zanikły pod koniec 10 tygodnia. Czasem tylko mnie trochę bolą piersi. Byłam na usg w 9t1d i wszystko ok, więc chyba tak może być Odpowiedz Link Zgłoś
hodos Re: /Objawy zniknęły 20.03.06, 10:50 hEY! Ja też tak miałam, trwało to równo 3 tygodnie i teraz czuję się ok. Czasami tylko czuję napięcie w piersiach. Tyle że ja jeszcze nie widziałam maluszka.. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dora_woj Re: /Objawy zniknęły 21.03.06, 11:05 A ja nie miałam na początku ciaży (teraz zresztą też nie ani jednego dnia mdłości, wymiotów. Szczerze to jestem w szoku, bo przed ciążą miałam częste bóle migrenowe, strasznie reagowałam na zapachy (właśnie nudnościami), a jak zaszłam NIC! A co do brzucha i udawania to jak powiedziałam w pracy w 4 m-cu, że jestem w ciąży to mnie wyśmiali - nikt nie uwierzył! Dobrze, że miałam przy sobie pierwsze zdjęcie córci Cieszcie się dziewczyny póki możecie z tego, że Wam nic nie dolega. Na mnie niedługo już pora (37 tc)czuję się jak słonica, w krzyżach łamie, nogi spuchnięte. Mam nadzieję, że Mała nie będzie chciała tam długo siedzieć Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś