paproszek57 28.03.06, 12:21 błagam pomózcie bo ten katar mnie zabija, wciąż mam zapchany nos, nie moge oddychać nie mogę mowić jestem starsznie zmeczona i temperatura 37.2, co mogę wziąć na ten cholerny katar?? bede wdzieczna za jakiekolwiek rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyamama Re: katar w 8tc 28.03.06, 12:54 wpisz w wszukiwarke haslo "katar" albo "przeziebienie". milej lektury i duzo zdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
gerka Re: katar w 8tc 28.03.06, 13:08 Polecam taką miksturkę, na udrożnienie nosa. Szklanka gorącej przegotowanej wody, do tego sok z połowy cytryny, dwie łyżki miodu, 3-4 krople tabasco. Wymieszać i popijać cały dzień po 1-2 łyki co godzinę. Na mnie działa idealnie jeden dzien i po katarze. Pozdrawiam i zycze zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: katar w 8tc 28.03.06, 13:26 spróbuj kompleks homeopatyczny Dagomd-u "na katar" Odpowiedz Link Zgłoś
bastet7 Re: katar w 8tc 28.03.06, 13:30 Leczony trwa tydzień, nieleczony 7 dni. Najlepiej przeczekaj. Powinno być coraz lepiej. Ewentualnie może jakieś krople do nosa, trzeba zapytać w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
asaroth Re: katar w 8tc 28.03.06, 15:30 Nie czekaj aż samo przejdzie tylko idź do lekarza. Nieleczony katar może spowodować zapalenie zatok ale to Twój wybór jak się będziesz leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś