aniulekq 02.04.06, 19:29 Czy idąc na wizytę do lekarza prywatnie wystawi mi on zwolnienie L4 w związku z ciążą zagrożoną? Czy muszę isc normalnie do przychodni prosic o takie zwolnienie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magounia Re: zwolnienie od lekarza prywatnego 02.04.06, 19:43 zwolnienie wystawi i ZUS takie przyjmuje. Zresztą od każdego specjalisty prywatnego tak chyba jest. Jedyna niedogodność, że jeśli zleci Ci badania to będą pełnopłatne Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: zwolnienie od lekarza prywatnego 02.04.06, 19:58 Właśnie o to mi chodzi- czy ZUS uznaje takie zwolnienia od lekarza prywatnego? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka82 Re: zwolnienie od lekarza prywatnego 02.04.06, 21:30 A dlaczego miałby nie uznawać? To jest lekarz, jak każdy inny. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: zwolnienie od lekarza prywatnego 02.04.06, 21:45 Mam wątpliwości odnosnie tego zwolnienia od lekarza prywatnego bo na zwolnieniu musi byc przecież jeszcze pieczątka przychodni albo szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_czarna Re: zwolnienie od lekarza prywatnego 02.04.06, 21:59 Chodzę prywatnie do lekarza od początku ciązy, czyli od września..Tak samo tez niestety, jestem na zwolnieniu z powodu zagrozenie ciązy i płaci mi ZUS. Nie ma wiec problemu ze zwolnieniem od prywatnego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: zwolnienie od lekarza prywatnego 02.04.06, 22:08 ja również dostałam zwolnienie od lekarza, który prowadzi wyłacznie praktyke prywatna. nie pracuje w żadyn szpitalu czy osrodku zdrowia i nie było zadnego problemu. nikt sie nie "czepiał" a wypłate dostałam 100%. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: zwolnienie od lekarza prywatnego 02.04.06, 23:02 Dzięki dziewczyny-uspokoiłyście mnie! Odpowiedz Link Zgłoś