sylvia34 24.04.06, 09:25 cześć, to jakiś 3 tydzień mojej ciąży. Pierwszej ciaży. Jestem całkiem zielona w tych sprawach. Cały czas mam jakieś dziwne bóle w podbrzuszu. Tak jakby na @, albo jajeczkowanie. Czy to normalne, czy mam się denerwować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_225 Re: bóle w podbrzuszu 24.04.06, 09:31 To normalne i może się powtarzac przez cały I trymestr. Ja najbradziej ten ból odczuwałam tak to 10 tygodnia. Potem też, naet teraz w II trymestrze, ale już rzadziej. Ten ból jest spowodowane tym że macica i dzidziuś się rozrazają. Nie martw się, wszytskie moje koleżanki tez tak miały. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1122 Re: bóle w podbrzuszu 24.04.06, 09:57 Witam, to całkowicie prawidłowy objaw wczesnej ciązy! Wiec sie nie martw. Pozdrawiam i zycze zdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia34 Re: bóle w podbrzuszu 24.04.06, 10:05 dzięki dziewczyny. Tak myślałam, bo to właściwie logiczne, jak się rozciąga to musi pobolewać. Ale wolałam się upewnić. Teraz pewnie będę panikować za każdym razem i zasypywać was pytaniami ))) taki urok pierwszej planowanej i oczekiwanej ciąży. jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś