bulinka78 25.04.06, 18:47 Nie mam w tym temacie żadnej wiedzy, a jestem ciekawa jak szybko rosną maluszki ( już poza naszymi brzuszkami ). Czy któraś z Was wie ile cm np. w ciągu miesiąca może urosnąć dzidziuś? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: Jak szybko rośnie Bobas? 25.04.06, 19:44 Moze duzo Nie wiem ile centymetrow rozsl moj starszy synek, ale wiem ile przybieral - przez pierwszy miesiac 2 kg (na samej piersi) i przez kolejne niewiele mniej. Nawet sie wystrachalam, ze grubaska wyhoduje, ale waga zatrzymala sie jak zaczal chodzic (tzn. nie zatrzymala, ale zaczal przybierac mniej). Pierwsze ciuszki, te na 56 cm byly nam przydatne chyba przez jakies dwa tygodnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: Jak szybko rośnie Bobas? 25.04.06, 20:20 a ja kiedyś gdzieś przeczytałam, że przez pierwszy miesiąc życia dzidziuś może urosnąć nawet 5cm, i że to jest jedyny okres w życiu, kiedy tak szybko rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina988 Re: Jak szybko rośnie Bobas? 25.04.06, 23:57 ...moja corka ma juz 2 miesiące a nakladam jej ubranka w przedziale od 3-6 miesiecy,tych do 3 miesiecy nie mialam duzo ale i tak wszystkich nie zalozylam jej bo nie zdazylam tak mi wyrosla. Odpowiedz Link Zgłoś
bulinka78 Re: szybko 26.04.06, 09:36 Właśnie chodzi mi głównie o rozmiar ubranek. Nie wiem ile czego kupić i w jakim rozmiarze. Poza tym mam możliwość kupienia nowych ciuszków po okazyjnej cenie więc mogłabym się zaopatrzyć na jakiś czas ale mam problem z tymi rozmiarami. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
niuta3 Re: Jak szybko rośnie Bobas? 26.04.06, 10:08 Mój urósł 2 cm a w następnym dużo więcej . Teraz ma 4,5 m i 76 cm a po urodzeniu miał 56 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
bulinka78 Re: Jak szybko rośnie Bobas? 26.04.06, 13:52 Dzięki, właśnie o taką informację mi chodziło. Nie wiedziałam, że dzieci tak szybko rosną. Jak było w przypadku innych maluszków, może jeszcze ktoś się wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś
tofinka1 Re: Jak szybko rośnie Bobas? 26.04.06, 18:32 Też jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś