Dodaj do ulubionych

Jak szybko rośnie Bobas?

25.04.06, 18:47
Nie mam w tym temacie żadnej wiedzy, a jestem ciekawa jak szybko rosną
maluszki ( już poza naszymi brzuszkami ). Czy któraś z Was wie ile cm np. w
ciągu miesiąca może urosnąć dzidziuś?

Pzdr.
Obserwuj wątek
    • mathiola Re: Jak szybko rośnie Bobas? 25.04.06, 19:44
      Moze duzo smile Nie wiem ile centymetrow rozsl moj starszy synek, ale wiem ile
      przybieral - przez pierwszy miesiac 2 kg (na samej piersi) i przez kolejne
      niewiele mniej. Nawet sie wystrachalam, ze grubaska wyhoduje, ale waga
      zatrzymala sie jak zaczal chodzic (tzn. nie zatrzymala, ale zaczal przybierac
      mniej).
      Pierwsze ciuszki, te na 56 cm byly nam przydatne chyba przez jakies dwa
      tygodnie smile)
      • agan10 Re: Jak szybko rośnie Bobas? 25.04.06, 20:20
        a ja kiedyś gdzieś przeczytałam, że przez pierwszy miesiąc życia dzidziuś może
        urosnąć nawet 5cm, i że to jest jedyny okres w życiu, kiedy tak szybko rośnie.
        • karolina988 Re: Jak szybko rośnie Bobas? 25.04.06, 23:57
          ...moja corka ma juz 2 miesiące a nakladam jej ubranka w przedziale od 3-6
          miesiecy,tych do 3 miesiecy nie mialam duzo ale i tak wszystkich nie zalozylam
          jej bo nie zdazylam tak mi wyrosla.
    • mmalicka21 szybko 26.04.06, 00:40
      • bulinka78 Re: szybko 26.04.06, 09:36
        Właśnie chodzi mi głównie o rozmiar ubranek. Nie wiem ile czego kupić i w jakim
        rozmiarze. Poza tym mam możliwość kupienia nowych ciuszków po okazyjnej cenie
        więc mogłabym się zaopatrzyć na jakiś czas ale mam problem z tymi rozmiarami.

Pzdr.
    • niuta3 Re: Jak szybko rośnie Bobas? 26.04.06, 10:08
      Mój urósł 2 cm a w następnym dużo więcej . Teraz ma 4,5 m i 76 cm a po urodzeniu miał 56 cm.
      • bulinka78 Re: Jak szybko rośnie Bobas? 26.04.06, 13:52
        Dzięki, właśnie o taką informację mi chodziło. Nie wiedziałam, że dzieci tak
        szybko rosną. Jak było w przypadku innych maluszków, może jeszcze ktoś się
        wypowie?
        • tofinka1 Re: Jak szybko rośnie Bobas? 26.04.06, 18:32
          Też jestem zainteresowana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka