agnieszka12344 28.04.06, 14:36 Cześć Dziewczyny, czy macie jakiś bezpieczny sposób na obrzydliwy katar w ciąży? Jetsem w 26 tygodniu... Gardło też pobolewa, ale nie mogę spać, bo się po prost duszę i nie mogę zasnąć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buzka5 Re: okropny katar 28.04.06, 14:44 Spróbuj maści majerankowej.Może pomoże?????????Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dotkak Re: okropny katar 28.04.06, 14:48 Ja używałam kropelek homeopatycznych, a teraz używa ich Matinek. Nazywają się EUPHORBIUM COMPOSITUM. Jakoś tak. Pomagają choć troszkę, choć do tradycyjnych im daleko... Nic więcej nie brałam i się jakoś wykaraskałam z przeziębienia. Herbatka z miodem i cytrynką, lipowa z miodem (tylko nie dodawaj miodu jak herbata ma więcej niż 40 stopni, bo podobno miód wtedy traci właściwośći .. Odpowiedz Link Zgłoś
dotkak Re: okropny katar 28.04.06, 14:49 A.. gardełko boli, bo pewnie śpisz z otwartą buzią (co zresztą jest logiczne przy zatkanym nosku). Spróbuj tych kropelek które napisałam to pomogą choć trochę!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka12344 Re: okropny katar 28.04.06, 15:02 dzięki dziewczyny! idę za chwilę do apteki po te kropelki może prześpię dziesiejszą noc... Odpowiedz Link Zgłoś