draugdur 31.05.06, 23:28 nie rozumiem, jestem w 20. tygodniu, od początku ciąży przybyło mi już 10 kg (nie za bardzo potrafię je zlokalizować a teraz odrzuca mnie od jedzenia! Czy ktoś się może orientuje czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joann14 Re: nie mam apetytu!! 31.05.06, 23:38 Nie przejmuj sie ja tez mam slaby apetyt od poczatku a przytylam 11kg jestem w 23tc.Nie wiem co jesc zeby sobie dogodzic bo na nic nie mam smaku. Alemoje kg widze na tylku i udach. POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anrenata Re: nie mam apetytu!! 31.05.06, 23:42 Witam w klubie.Przez całą ciążę miałam może kilka razy mały napad wilczego apetytu,ale to było w drugim trymestrze,a teraz poprostu zmuszam sie do jedzenia,żeby małego nie głodzić.Ale na nic nie mam ochoty,kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
draugdur Re: nie mam apetytu!! 31.05.06, 23:50 polecam musli na sucho (właśnie wcinam ucząc się na egzamin) i kisiel z wkrojonymi kawałkami bananów a moje małe ostatnio ważyło 160 g w 16 tyg. więc zagłodzone nie jest, a mnie odrzuca od jedzenia. anoreksja czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś