stokrota15 13.06.06, 18:00 Witam wszytskich. Mam mieć planowana cesrake i własnie nie wiem jak to jest z goleniem. Czy lepiej to zrobic w domu , wiadomo ze prz psn radzą w domu. Ale przy cc.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzaeb Re: Golenie przed cc 13.06.06, 19:53 najlepiej dowiedz się w swoim szpitalu, mnie się zdaje ze lepiej samemu, bo jednorazówką a nie jakąś tam żyletką, wrrr. tak jak ja miałam Odpowiedz Link Zgłoś
snape82 Re: Golenie przed cc 13.06.06, 20:01 stokrota ogól się w domu, zacznij na wyskości pępka (te niewidoczne, jasne wloski tez dobrze ogolić) a skończ mniej więcej na wysokości spojenia łonowego - staraj się to zrobić dokładnie - w szpitalu nikt Cię za to nie skrzyczy a być może, że jeszcze pochwalą )) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pasjanna Re: Golenie przed cc 13.06.06, 23:44 Jeśli dasz radę, to ogól się sama. W szpitalu robią to niezbyt starannie. Szybko i byle jak. Przynajmniej w moim przypadku tak było. Część włosków miałam zostawione, np bliżej pachwin i wyglądało to napewno komicznie. Całe szczeście, że nie miałam tej świadomości w trakcie porodu Dopiero po powrocie do domu mogłam sobie poprawić po swojemu. Teraz napewno nie pojadę do szpitala, dopóki nie zadbam sama o siebie Odpowiedz Link Zgłoś
tonkabean Re: Golenie przed cc 14.06.06, 00:35 Jeśli jestes umówiona na termin cc to warto ogolić się jak najpóźniej w domu, w szpitalu położne golą maszynkami jednorazówkami, tak było przynajmniej w moim przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 w domu 14.06.06, 08:26 nie polecam nikomu szpitalnej "fryzury" jaką zrobili mi w szpitalu przy poprzednim cc, dlatego teraz zrobię to sama. Odpowiedz Link Zgłoś