atra1 29.06.06, 19:33 Troszke mnie boil brzuch bo chyba wreszcie zaczął rosnąć. zakładam, ze o normalne, ze go czuję? To nie jest ostry ból, tylko jakby tam się coś rozciągało solidnie. dajcie znać czy ktoś to miał, to się z lekka uspokoję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaasma Re: Rosnący brzuch - może boleć? 29.06.06, 19:58 spokojnie,pewnie sie martwisz ale każda z nas przez to przechodzi. macica rozciąga się i przystosowuje do nowego stanu i sytuacjii.jest to czasem nieprzyjemne ale efekt końcowy jest tego wart. jeśli masz jednak jakies wątpliwości zapytaj o to lekarza lub położną przy następnej wizycie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
atra1 Re: Rosnący brzuch - może boleć? 29.06.06, 20:01 Dzięki Wydawało mi się to logiczne, ale żadna z bab w okolicy nie miałą tej przyjemności Cóż transakcja wiązana)) Odpowiedz Link Zgłoś
ata1980 Re: Rosnący brzuch - może boleć? 29.06.06, 20:06 Hejja jestem juz w 27tyg.ciązy.Ale na początku tez miałam z tym problem czułam jakby mi od srodka cos pęczniało i brzuszek robił sie napięty i twardy.Lekarz wytłumaczył mi ze to macica sie rozciaga i zaczyna przesówac.Jezeli to niejest uporczywy ból to ok.Ale ja poszłam do lekarza i zbadał mi macice.Wtedy byłam spokojnajezeli sie denerwujesz to idz do swojego lekarza.Grunt to spokojna mamusia i malenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
atra1 Re: Rosnący brzuch - może boleć? 29.06.06, 20:25 To jest dokładnie takie rozpychanie. Jestem pdrawie w 14tc, mam to od tygodnia i mi wcześniej mówił, że coś takiego może się dziać, ale jest to dla mnie zupełnie nowe odczucie, więc odrobina paniki na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
basiss Re: Rosnący brzuch - może boleć? 29.06.06, 21:18 ja jestem 17/18 tydz tez mnie pobolewa do tego mam kłucie raz z jednej strony raz z dugiej ale to normalne. Dzidzia KOCHANIUTKA nam się rozpycha Odpowiedz Link Zgłoś
atra1 Pytanie kontrolne - na temat 27.07.06, 13:45 Wczoraj poodbijałam sobie bezmyślnie piłkę plażową - nota bene ze szwagierką tydzień po porodzie - i zaczęło mnie ciut kłuc od czasu do czasu w dole brzucha i jakby trochę w kierunku pochwy. Na razie leżę bo do gina w poniedziałek. Zakładam, ze to nie groźnego. Pytanie - czy słusznie. Pozdrawiam, A Odpowiedz Link Zgłoś
dodkowska Re: Rosnący brzuch - może boleć? 29.06.06, 21:19 mi jak rósł nie bolało poprostu czułam rozciaganie skóry Odpowiedz Link Zgłoś