antyka 18.07.06, 20:43 koachane moje! ja Was chcialam strasznie przeprosic za moje niemile posty! juz nigdy wiecej nie bede dla Was wredna przysiegam zaczyna sie moja metamorfoza pozdrawiam serdecznie odmieniona Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: odmienioona Antyka 18.07.06, 20:49 Antyko, czego Ty poszukujesz? Mam wrażenie, ze w ogóle jesteś jakaś zagubiona, na siłę szukasz sympatii, jak nie tym sposobem to innym. Bądź po prostu sobą, wszystkim i tak nie dogodzisz, nie ma co na siłę szukać poklasku i chmary przyjaciół. Osobiście zresztą nie wierzę, ze możliwa jest jakaś radykalna odmiana w ciągu 24 godzin, taka deklaracja nie budzi zaufania. To co robisz jest bez sensu, wg mnie. Chyba, ze to jakiś kolejny ironiczny wątek, którym pragniesz zabłysnąć, to tym bardziej bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamakasia Re: odmienioona Antyka 18.07.06, 20:50 Nie strasz!To tylko hormony ci buzują,jutro będzie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
aylin1 Re: odmienioona Antyka 18.07.06, 20:52 Z jakiego powodu ta metamorfoza? Najczęściej to kobiety postanawiają się zmienić (na lepsze!!!) jak się zakochają, podobno... Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: odmienioona Antyka 18.07.06, 20:55 Ale kodujesz, że nie jesteś pępkiem świata? Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: odmienioona Antyka 18.07.06, 20:57 nie kodowalam az do tej chwili, dziekuje Ci kochanie, ze mnie uswiadomilas Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: odmienioona Antyka 18.07.06, 20:57 reniatoja napisała: > Ale kodujesz, że nie jesteś pępkiem świata? )) czy Antyka to dziewucha, która ma to "wyluzowane" forum ciązowe? Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: odmienioona Antyka 18.07.06, 20:54 ja myslę, że Antyka nie tyle sie zakochała, co za bardzo została okrzyczana za swój ostatni głupi wątek o dzidzi, wiec teraz zamiast szpanować tym, ze jest wyrodna, bedzie szpanować tym, zę jest niby taka wyrozumiała dla wszystkich. tak jakby ktoś tej jej łaskawosci potrzebował... Odpowiedz Link Zgłoś
anulka235 Re: odmienioona Antyka 18.07.06, 20:54 chyba bardzo się nudzisz ?? Poczytaj jakieś mądre książki a nie zaśmiecaj forum swoimi nudnymi postami. Chyba że Twoja metamorfoza jest problemem, zawsze możemy Ci pomóc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: odmienioona Antyka 18.07.06, 21:11 O Matko! Co się porobiło... może to przez ten upał? Miejmy nadzieję, że do jutra Ci przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
martusss1 Re: odmienioona Antyka 18.07.06, 21:29 A o co chodzi?!,bo w sumie niedawno się zalogowałam i już codziennie tu wpadam... Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: odmienioona Antyka 18.07.06, 21:34 stara Antyka = wredna wagina, ktora osmieszala biedne CiP-owe niemal na kazdsym kroku nowa, odminiona Antyka bedzie mila slodko-pierdzaco, az sie pozygacie... Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: odmienioona Antyka 18.07.06, 21:44 Może lepiej, zamiast sie produkowac na pierdząco na forum, to weź sie ucz, na przykład pisac poprawnie w ojczystym języku? Zaczynam nabierać przekonania, że a) jednak nie kodujesz pewnych rzeczy, b) jesteś mocno walnięta. Zrozum kobieto, ze jak ci sie jakies forum nie podoba, to po prostu na nie nie wchodzisz, siedzisz na forach, na których Ci klimaty pasują, a CiP poradzi sobie bez ciebie, podobnie zreszta jak z Tobą, tylko mniej żenująco będzie, jeśli przestaniesz się popisywać jak przedszkolak. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: odmienioona Antyka 19.07.06, 07:31 reniatoja > > Zrozum kobieto, ze jak ci sie jakies forum nie podoba, to po prostu na nie nie > wchodzisz, siedzisz na forach, na których Ci klimaty pasują, a CiP poradzi > sobie bez ciebie, podobnie zreszta jak z Tobą, tylko mniej żenująco będzie, > jeśli przestaniesz się popisywać jak przedszkolak. no dokładnie,daj sobie spokój bo jestes smieszniejsza od osób zadajacych pytania" czy mozna jesc paprykarz" jestes albo dziecinna,albo strasznie ci sie nudzi jezeli chodzi o nude to pociesze cie ze juz niedługo bedziesz miec przyjemniejsze zajecie niz siedzenie i wymyslanie głupot na forum Odpowiedz Link Zgłoś
olutek80 Re: odmienioona Antyka 19.07.06, 11:23 mariolka55 napisała: > no dokładnie,daj sobie spokój bo jestes smieszniejsza od osób zadajacych > pytania" czy mozna jesc paprykarz" o boziuuu... ale bym zjadła paprykarz Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Antyka 18.07.06, 21:42 Ja przepraszam ale tak szczerze napisze: A kogo to obchodzi? Czy ty naprawde myslisz ze forum to ty? I ze ludzie nie mają nic innego do roboty tylko sie twoją osobą interesowac? Chcesz byc wredna-bądź. Chcesz byc słodka-prosze bardzo. Ale miej na tyle własnej osobowosci zeby jakos sie zadeklarowac na stałe. ten watek to jakby 10 letnia dziewczynka zalozyla- będe juz grzeczna No daj spokój. Lat masz wiecej to i charakter powinnas miec juz z deczka ukształtowany. Inna kwestia to podnoszenie co raz tematu własnej osoby. Czy jak dyskusja dotzyczy innych tematów(nie ciebie) to sie nudzisz? Nie wspomne juz o tym, ze tematr watku mało ma wspólnego z tematyką forum. Z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
gagenia Przeciez ona sobie jaja z Was robi!!!!! 19.07.06, 08:10 ..a potem bedzie sie z Was nasmiewala na forum "wyGODNA ciezaroooofffffa". Ona ma nierowno pod sufitem. Odpowiedz Link Zgłoś
agattka5 Re: Przeciez ona sobie jaja z Was robi!!!!! 19.07.06, 08:22 Nieważne czy robi sobie jaja, czy nie. Sam fakt, ze aż tyle osób odpowiada na ten post świadczy o tym, że ta Antyka jest dla Was kimś specjalnym. Co mnie to obchodzi jaka ona będzie? Czy to towarzystwo wzajemnej adoracji? Antyka cierpi na brak zainteresowania i próbuje je zdobyć za wszelką cenę. Każdy orze jak może... Odpowiedz Link Zgłoś
mirabellka26 skandalistka Antyka:)) 19.07.06, 10:52 to kolejna sensacja w wykonaniu Antyki, ale pozdrawiam ją i Was Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Przeciez ona sobie jaja z Was robi!!!!! 19.07.06, 11:06 agattka5 napisała: > Sam fakt, ze aż tyle osób odpowiada na > ten post świadczy o tym, że ta Antyka jest dla Was kimś specjalnym. Tyle osób, w tym Ty, Agatko ) > Co mnie to > obchodzi jaka ona będzie? Odpowiadasz, ergo, jest dla Ciebie kimś specjalnym, a nic Cie to nie obchodzi, jaka ona bedzie ???? )) > Antyka cierpi > na brak zainteresowania i próbuje je zdobyć za wszelką cenę. Każdy orze jak > może... Niezaprzeczalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: Przeciez ona sobie jaja z Was robi!!!!! 19.07.06, 11:57 niemal codziennie czuje sie wyrozniona przez dodkowska i reniatoja i bardzo mi z tym dobrze dziekuje Wam kochane Odpowiedz Link Zgłoś