mirabellka26 21.07.06, 14:30 co Wy na to? ja bym była bardzo szczęśliwa bo przecież do zwykłego sklepu nie mogę zejść bo już się "gotuję" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hania098 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 21.07.06, 16:14 w Katowicach właśnie idą burzowe chmury, jakieś pocieszenie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sara9933 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 21.07.06, 16:37 Witam, Myslalam, ze tylko ja tak narzekam na te upaly, bo widze ze jakos malo postow o pogodzie widac dzielne mamuski jakos sobie radza. Natomiast ja kompletnie nie. Wrocilam z parodniowego pobytu w gorach do miasta i gotuje sie. Nie jestem w stanie miedzy godzina 10 rano a 19.00 ruszyc sie z lozka. Pranie stoi w walizkach, lodowka pusta, brudno w domu, a na termometrze 36 stopni ( w domu mam 30 stopni non stop)i jak tylko na niego spojrze to od razu mnie mdli. Teraz to jeszcze nic, ale za dwa dni wraca moj 2 i pol latek z wakacji z dziadkami i nie wiem jak bede sie w stanie nim zajac a juz nie daj Boze cos mu ugotowac jak leje sie ze mnie i mam potworne nudnosci. Czy ta pogoda wreszcie sie nad nami ciezarnymi zlituje?!! Pozdrawiam wszystkie gotujace sie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
mirabellka26 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 21.07.06, 17:12 a wiecie co jest najgorsze? że teraz to upały jak w Afryce a za rok jak będziemy chciały spacerować z naszymi maluchami to lato będzie do bani... Odpowiedz Link Zgłoś
mamagai Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 21.07.06, 18:52 Też mam dość upałów!Marzę o kilku deszczowych dniach.Praktycznie cały dzień siedzę w domu,a i tak jestem słaba jak mucha i w głowie mi się kręci.Deszczu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 21.07.06, 19:20 Mirabelka ma chyba rację,pewnie przy naszym szczęsciu za rok będzie beznadziejne lato.Ja tez juz ledwo wytrzymuję,choć u mnie dopiero półmetek,a co mają powiedzieć te z "brzuszkami".Zdecydowanie wolę siedziec w pracy,przykre stwierdzenie ale prawdziwe, bo tam mam klimę.A w domu to tez mi sie nic nie chce-gotowac,sprzatać itp,tylko bym lezała albo spała. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_st1 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 21.07.06, 20:28 Szlag mnie trafia najjaśniejszy jak widzę prognozę pogody na następny tydzień i znów ponad 30 stopni. A w następnym roku będzie pogoda do bani. Z naszymi dzieciaczkami przyjdzie nam znów siedzieć w domu, a tym razem przez opady Ehhh życie... Odpowiedz Link Zgłoś
iw77 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 21.07.06, 20:55 Wiesz ja z Malutka siedze tez w domu, bo nie sposob wyjsc na taki upal. Do tego po cesarce rana nie chce sie goic przez ten ukrop i mam piekna dziure w brzuchu. Dziecko tez marudne, ledwo wytrzymuje i ciagle by pilo co daje prosty rachunek, ze siedze na kanapie po calych dniach i sie poce. Dziecko mnie grzeje przy tym karmieniu, a ja czuje jak z pod pachy leca struzki potu. Dodam, ze dzieci bywaja tak absorbujace i towarzyskie, ze nie mam czasem mozliwosci wziac 5 minutowego prysznica. Sama radosc! Chyba dam na msze w intencji ochlodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ola33333 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 21.07.06, 21:19 ja tez z radoscia ide do pracy, bo tam klimatyzacja. Wczoraj mialam urlop i zdychalam w domu z goraca. W koncu poszlam wziac zimny prysznic, ale okazalo sie ze zimnej wody nie ma, bo sie nagrzala w rurach.. Pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
agnesa-72 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 22.07.06, 10:26 Modlę się o deszcz.Samopoczucie mam okropne.Chociaż staram się być twarda to po 30 min. na bazarze zemdlałam.Nigdy bym nie pomyślała,że upał tak mi da w kość.Pocieszające jest to.że sierpien ma już być dużo chłodniejszy,ale i tak przed nami następny tydzień tropików. Odpowiedz Link Zgłoś
nadii19 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 22.07.06, 11:35 Popieram ja też mam dosyć tych upałów.To jest takie męczące,ale mam taką nadzieje że wkońcu będzie deszcz padał i się ochłodzi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kami75 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 22.07.06, 20:34 ja tez bardzo zle znosze upaly. jestem w 31, tyg. strasznie szybko sie mecze, puls mam szybki nawet nic nie robiac jak jest taki upal... jak byl ten tydzien chlodniejszy to od razu mialam znowu motorek w dupce. duzo energii, wszystko mi sie chcialo robic, moglam szybko chodzic. dzis znowu czuje sie wielorybem i jestem taka slaba. a co wy odczuwacie? jak sie objawia wasze zle samopoczucie podczas upalow? Odpowiedz Link Zgłoś
justynaz2010 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 22.07.06, 10:45 Ja przed ciaza uwielbialam upaly, godzinami smazylam sie w ogrodku. Teraz dopiero zaczelam rozumiec ludzi, ktorzy na upaly narzekaja. Nie moge juz wytrzymac, najgorsza jest bezradnosc ze nic nie mam sily robic, tylko siedze i puchne. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Prognoza na sierpień: będzie taki jak lipiec! 22.07.06, 13:21 Tak wczoraj podawali w wiadomościach. Oby się nie sprawdziło, bo mam dosć! Odpowiedz Link Zgłoś
kami75 Re: Prognoza na sierpień: będzie taki jak lipiec! 22.07.06, 20:37 aha, nie chcialabym straszyc ani was ani siebie, ale moja mama slyszala dzis w polskim radiu w ekoradiu ze sierpien ma byc tez stasznie upalny... na wiosne gdy wszystkie prognozy mowily ze lato ma byc chlodne, w ekoradiu twoerdzili ze lato bedzie upalne i kazali oszczedzac wode... wiec sprawdzilo sie... Odpowiedz Link Zgłoś
mirabellka26 Re: Prognoza na sierpień: będzie taki jak lipiec! 22.07.06, 21:00 no tak to ładnie nam dokopie to lato, a ja juz myślałam że sierpień bęzie chłodniejszy... bubu Odpowiedz Link Zgłoś
azja811 Nic sie nie martw... 22.07.06, 22:37 ...bo posłowie PiS odprawią maszę w intencji deszczu,znajomy z Torunia wesprze tak wiec deszcz i ochłodzenie murowane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnesa-72 Re: Nic sie nie martw... 24.07.06, 15:48 W poprzedniej ciąży miałam termin na wrzesien.Lato było upalne i tak mnie wymordowało.że nie miałam sił urodzić.Cały czas snułam plany ,aby nigdy więcej nie chodzić w ciąży latem.Tak nie do końca mi się to udało.Teraz to mój 18t.c. Serdecznie współczuję wszystkim innym już w końcówce ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś