Dodaj do ulubionych

niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!!

21.07.06, 14:30
co Wy na to? ja bym była bardzo szczęśliwa bo przecież do zwykłego sklepu nie
mogę zejść bo już się "gotuję"
Obserwuj wątek
    • hania098 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 21.07.06, 16:14
      w Katowicach właśnie idą burzowe chmury, jakieś pocieszenie jest.
      • sara9933 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 21.07.06, 16:37
        Witam,
        Myslalam, ze tylko ja tak narzekam na te upaly, bo widze ze jakos malo postow o
        pogodzie widac dzielne mamuski jakos sobie radza. Natomiast ja kompletnie nie.
        Wrocilam z parodniowego pobytu w gorach do miasta i gotuje sie. Nie jestem w
        stanie miedzy godzina 10 rano a 19.00 ruszyc sie z lozka. Pranie stoi w
        walizkach, lodowka pusta, brudno w domu, a na termometrze 36 stopni ( w domu
        mam 30 stopni non stop)i jak tylko na niego spojrze to od razu mnie mdli. Teraz
        to jeszcze nic, ale za dwa dni wraca moj 2 i pol latek z wakacji z dziadkami i
        nie wiem jak bede sie w stanie nim zajac a juz nie daj Boze cos mu ugotowac jak
        leje sie ze mnie i mam potworne nudnosci. Czy ta pogoda wreszcie sie nad nami
        ciezarnymi zlitujesmile?!!
        Pozdrawiam wszystkie gotujace sie mamy
        • mirabellka26 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 21.07.06, 17:12
          a wiecie co jest najgorsze? że teraz to upały jak w Afryce a za rok jak będziemy
          chciały spacerować z naszymi maluchami to lato będzie do bani...
          • mamagai Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 21.07.06, 18:52
            Też mam dość upałów!Marzę o kilku deszczowych dniach.Praktycznie cały dzień
            siedzę w domu,a i tak jestem słaba jak mucha i w głowie mi się kręci.Deszczu!!!
            • doma791 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 21.07.06, 19:20
              Mirabelka ma chyba rację,pewnie przy naszym szczęsciu za rok będzie
              beznadziejne lato.Ja tez juz ledwo wytrzymuję,choć u mnie dopiero półmetek,a co
              mają powiedzieć te z "brzuszkami".Zdecydowanie wolę siedziec w pracy,przykre
              stwierdzenie ale prawdziwe, bo tam mam klimę.A w domu to tez mi sie nic nie
              chce-gotowac,sprzatać itp,tylko bym lezała albo spała.
              • marta_st1 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 21.07.06, 20:28
                Szlag mnie trafia najjaśniejszy jak widzę prognozę pogody na następny tydzień i
                znów ponad 30 stopni. A w następnym roku będzie pogoda do bani. Z naszymi
                dzieciaczkami przyjdzie nam znów siedzieć w domu, a tym razem przez opady uncertain
                Ehhh życie...
                • iw77 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 21.07.06, 20:55
                  Wiesz ja z Malutka siedze tez w domu, bo nie sposob wyjsc na taki upal.
                  Do tego po cesarce rana nie chce sie goic przez ten ukrop i mam piekna dziure w
                  brzuchu.
                  Dziecko tez marudne, ledwo wytrzymuje i ciagle by pilo co daje prosty rachunek,
                  ze siedze na kanapie po calych dniach i sie poce. Dziecko mnie grzeje przy tym
                  karmieniu, a ja czuje jak z pod pachy leca struzki potu. Dodam, ze dzieci bywaja
                  tak absorbujace i towarzyskie, ze nie mam czasem mozliwosci wziac 5 minutowego
                  prysznica. Sama radosc! Chyba dam na msze w intencji ochlodzenia!
              • ola33333 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 21.07.06, 21:19
                ja tez z radoscia ide do pracy, bo tam klimatyzacja. Wczoraj mialam urlop i
                zdychalam w domu z goraca. W koncu poszlam wziac zimny prysznic, ale okazalo
                sie ze zimnej wody nie ma, bo sie nagrzala w rurach..
                Pozdrawiam serdecznie !
                • agnesa-72 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 22.07.06, 10:26
                  Modlę się o deszcz.Samopoczucie mam okropne.Chociaż staram się być twarda to po
                  30 min. na bazarze zemdlałam.Nigdy bym nie pomyślała,że upał tak mi da w
                  kość.Pocieszające jest to.że sierpien ma już być dużo chłodniejszy,ale i tak
                  przed nami następny tydzień tropików.
            • nadii19 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 22.07.06, 11:35
              Popieram ja też mam dosyć tych upałów.To jest takie męczące,ale mam taką
              nadzieje że wkońcu będzie deszcz padał i się ochłodzi.Pozdrawiam
              • kami75 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 22.07.06, 20:34
                ja tez bardzo zle znosze upaly. jestem w 31, tyg. strasznie szybko sie mecze,
                puls mam szybki nawet nic nie robiac jak jest taki upal... jak byl ten tydzien
                chlodniejszy to od razu mialam znowu motorek w dupce. duzo energii, wszystko mi
                sie chcialo robic, moglam szybko chodzic. dzis znowu czuje sie wielorybem i
                jestem taka slaba. a co wy odczuwacie? jak sie objawia wasze zle samopoczucie
                podczas upalow?
    • justynaz2010 Re: niech spadnie deszcz i zrobi sie zimno!!!! 22.07.06, 10:45
      Ja przed ciaza uwielbialam upaly, godzinami smazylam sie w ogrodku. Teraz
      dopiero zaczelam rozumiec ludzi, ktorzy na upaly narzekaja. Nie moge juz
      wytrzymac, najgorsza jest bezradnosc ze nic nie mam sily robic, tylko siedze i
      puchne.
    • zebra12 Prognoza na sierpień: będzie taki jak lipiec! 22.07.06, 13:21
      Tak wczoraj podawali w wiadomościach. Oby się nie sprawdziło, bo mam dosć!
      • kami75 Re: Prognoza na sierpień: będzie taki jak lipiec! 22.07.06, 20:37
        aha, nie chcialabym straszyc ani was ani siebie, ale moja mama slyszala dzis w
        polskim radiu w ekoradiu ze sierpien ma byc tez stasznie upalny... na wiosne
        gdy wszystkie prognozy mowily ze lato ma byc chlodne, w ekoradiu twoerdzili ze
        lato bedzie upalne i kazali oszczedzac wode... wiec sprawdzilo sie...
        • mirabellka26 Re: Prognoza na sierpień: będzie taki jak lipiec! 22.07.06, 21:00
          no tak to ładnie nam dokopie to lato, a ja juz myślałam że sierpień bęzie
          chłodniejszy... bubu
          • azja811 Nic sie nie martw... 22.07.06, 22:37
            ...bo posłowie PiS odprawią maszę w intencji deszczu,znajomy z Torunia wesprze
            tak wiec deszcz i ochłodzenie murowane!!!smilesmilesmile
            • agnesa-72 Re: Nic sie nie martw... 24.07.06, 15:48
              W poprzedniej ciąży miałam termin na wrzesien.Lato było upalne i tak mnie
              wymordowało.że nie miałam sił urodzić.Cały czas snułam plany ,aby nigdy więcej
              nie chodzić w ciąży latem.Tak nie do końca mi się to udało.Teraz to mój 18t.c.
              Serdecznie współczuję wszystkim innym już w końcówce ciąży.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka