kraxa 24.07.06, 22:01 cenzura juz odeszla w sina dal, nieprawdaz???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyka Re: kto tu kurna kasuje 24.07.06, 22:04 no i sie forum rozruszalo zajebiscie jest, nie? pozdrawiam wszystkie zestresowane ciezarowki DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa bylo zajebiscie, do czasu 24.07.06, 22:06 az ktos nie naduzyl, swojej wladzy dobra, wykropkowac co lepsze tlumoki i mlotki, ale zeby od razu calosc, laczni z nieoceniona wiedza dodkowskiej???? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kto tu kurna kasuje 24.07.06, 22:08 jak byl watek o tym ile dac w lape lekarzowi, zeby cc machnal to reka admina nie ciela Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa bo to normalne 24.07.06, 22:11 Peany na czesc przestestwa uchodz ajak najbardziej, a nazwanie debila debilem skutkuje wycinka, gratulacje dla moderacji Odpowiedz Link Zgłoś
llalluna Re: bo to normalne 24.07.06, 22:12 kraxa napisała: > Peany na czesc przestestwa uchodz ajak najbardziej, a nazwanie debila debilem > skutkuje wycinka, gratulacje dla moderacji co ty tam mamroczesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa ktorego slowa nie rozumiesz??? 24.07.06, 22:15 pewnie nie wiesz co to "peany"- jakos mnie to nie dziwi.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka81 Re: kto tu kurna kasuje 24.07.06, 22:05 kurcze no własnie, przed chwilą odpisywałam na jednego posta i nagle wątek znikł....a interesował mnie dalszy bieg sprawy. Kurde. Odpowiedz Link Zgłoś
llalluna taka skrona uwaga 24.07.06, 22:06 dziewczyny, jak jesteście takie uczciwe, to się stosujcie do regulaminu i nie obrażajcie innych forumowiczek wyzwiskami. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa alez ja Cibie skomplementowalam mlotku 24.07.06, 22:07 naprawde to twoj poziom jest duzoooo nizszy Odpowiedz Link Zgłoś
llalluna Re: alez ja Cibie skomplementowalam mlotku 24.07.06, 22:09 kraxa napisała: > naprawde to twoj poziom jest duzoooo nizszy ale do twojego dna mi jeszcze bardzo daleko Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: taka skrona uwaga 24.07.06, 22:08 ja nikogo nie wyzywam, wypraszam sobie no slowo daje, nie przypominam sobie... a moze sie myle? i teraz, raz, dwa trzy i wszyscy szukaja postow Antyki, ktorej kiedys byc moze cos sie wypsknelo ZDEMASKOWAC JA Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa wez antyka bo sie serwer zawiesi 24.07.06, 22:09 jak wszytskie zaczna szukac ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: taka skrona uwaga 24.07.06, 22:10 llalluna napisała: > dziewczyny, jak jesteście takie uczciwe, to się stosujcie do regulaminu i nie > obrażajcie innych forumowiczek wyzwiskami. to sa komplementy adekwatne do poziomu forumowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Nikt tu, qrna, nic nie kasuje 24.07.06, 22:24 To tylko moderator w trakcie swej ciężkiej, jak diabli, pracy ))) Praca moderatora polega m. in. na przenoszeniu wacików na inne fora - zgodnie z tematyką. Poprzenoszę je wszystkie - a jest ich naprawdę duuuuuużo - to zapodam linki. Gorąco polecam link znajdujący się na górze forum pt. "przeniesione wątki" Pozdrawiam serdecznie ) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: to dokad on trafil? 24.07.06, 22:29 Nie wiem dokładnie o którym wątku tu mówicie, bo jak już wspomniałam jest ich naprawdę dużo. Myślę, że pewnie trafił na "Prawo i pieniądze" tak sądząc z tematyki Proponuję uzbroić się w cierpliwość i znajdą się wszystkie przeniesione wątki ))) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: na prawo i pieniadze???? 24.07.06, 22:56 Zapodałam już (dopiero) pierszą część przeniesionych wacików )) To jeszcze nie koniec na dzisiaj ......... Odpowiedz Link Zgłoś