arnikaarnika 12.08.06, 12:10 skafander-i-hiena.blog.pl/komentarze/index.php?nid=9003262 oto link Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Niesamowite zdjęcia porodu - nie bój się :) 12.08.06, 12:48 Skaf, nie wstyd ci takie starocie wrzucać na forum? Już to widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
pmierzow Re: Niesamowite zdjęcia porodu - nie bój się :) 12.08.06, 13:28 Juz nie przesadzaj - ja nie widzialam, a fajne, maz tez sie posmial Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: Niesamowite zdjęcia porodu - nie bój się :) 12.08.06, 13:32 fajne,fajne, mój też się śmiał Odpowiedz Link Zgłoś
kaasma Re: Niesamowite zdjęcia porodu - nie bój się :) 12.08.06, 19:56 moim zdaniem mało śmieszne ale to w końcu kwestia gustu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Re: Niesamowite zdjęcia porodu - nie bój się :) 14.08.06, 10:28 tak dla jasności - nie jestem autorką bloga ...a z forum nikogo bym nie wyżucała bo to niegrzeczne i źle świadczy o wyrzucających Odpowiedz Link Zgłoś
hana_bi Re: Niesamowite zdjęcia porodu - nie bój się :) 12.08.06, 13:34 Bardzo dramatyczne sa te zdjęcia - ostrzegam forumowiczki o słabych nerwach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abetyna Re: Niesamowite zdjęcia porodu - nie bój się :) 12.08.06, 14:29 fajnieste tylko wywalmy z forum niejaka mike_p co ciagle narzeka,z e jej sie posty innych nie podobaja, wpiernicza sie wszedzie i puszcza zgryżliwe komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
paulina861 Re: Niesamowite zdjęcia porodu - nie bój się :) 12.08.06, 15:05 Do diabła z toba Mika_p To bylo swietne;D Podobało mi sie.Fajnie ze ktos potrafi rozbawic taka mala rzecza Pozdr. PS: Jestem "ZA" pozbyciem sie tej forumowiczki (Mika_p) buzki Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Niesamowite zdjęcia porodu - nie bój się :) 12.08.06, 15:52 Maile z moją kandydaturą do bana kieruj na adres forum.abuse@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Niesamowite zdjęcia porodu - nie bój się :) 14.08.06, 15:18 mika, ja tez widzialam ze sto razy a i po raz pierwszy jak widzialam to mnie nie zachwycilo nuda, panie za to krecik poloznik przy porodzie zajacowej miniarcydzielo az za macice chwyta Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Mika.... 14.08.06, 22:28 co się dziwisz, że takie starocie tu dziewczyny wrzucają, jak chyba nawet nie wiedzą co żeś Ty za jedna )))))] tylko od razu banem Cię tu straszą Odpowiedz Link Zgłoś
zzzytkaaa Re: Niesamowite zdjęcia porodu - nie bój się :) 15.08.06, 08:54 fajne nigdy tego nie widzialam Odpowiedz Link Zgłoś