caroleck 21.09.06, 10:29 czy prać nowy wózek i np. śpiworek dołączony do niego? Czy to już przesada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewcia1980 Re: czy prać nowy wózek? 21.09.06, 10:37 ja wózka nie piore podobnie jak nowego fotelika samochodowego. wszystko inne owszem pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: czy prać nowy wózek? 21.09.06, 10:40 Oczywiście!!!! Ty wiesz, ile brudnych rąk go dotykało??? Nigdy w życiu nie włożyłabym dzidzi do niewypranego wózka!!! PS. Masz taką dużą pralkę? Odpowiedz Link Zgłoś
caroleck Re: czy prać nowy wózek? 21.09.06, 10:44 jejku ile złośliwości... Pierwszy raz mnie to spotkało na tym forum. A to zwykłe pytanie, wystarczyło odpowiedzieć TAK lub NIE... Albo olać. też mi się wydaje to przesadą, ale chciałam się upewnić... Bo tak akurat do głowy mi przyszło, a może jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
lola-pola Re: czy prać nowy wózek? 21.09.06, 10:47 ja nie jestem w ciazy ale upralabym wozek, moja mama kiedys mi mowila jaki syf na tym sie znajduje Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: czy prać nowy wózek? 21.09.06, 10:49 lola-pola napisała: > ja nie jestem w ciazy ale upralabym wozek, moja mama kiedys mi mowila jaki syf > na tym sie znajduje Bez przesady, w końcu dziecko nie będzie chyba lizać tapicerki? A przynajmniej nie w okresie noworodkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: czy prać nowy wózek? 21.09.06, 10:49 mi by do glowy nie przyszlo wozka prac.... a ciuchy piore tylko te do ciala sweterkow np nie (no chyba ze po kims, ale zazwyczaj wyprane sie daje) Odpowiedz Link Zgłoś