dorann 03.11.06, 12:50 Witam jestem w 6 tyg. ciąży - czy moge grać w kręgle? Dzięki za wszystkie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olimpia_b81 Re: Czy można grać w kręgle? 03.11.06, 13:12 ostatni raz gralam w kregle tydzien przed porodemw 41 tyg-bylam sama kula,wiec chyba ty w 6tym mozesz swobodnie.milej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: Czy można grać w kręgle? 03.11.06, 13:33 absolutnie nie wolno!!! odglos upadajacych kregli mogby nastraszyc dzidzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorann Re: Czy można grać w kręgle? 03.11.06, 13:35 Oj nie śmiejscie sie z mojego pytania. Ale jesli nie można np. dźwigać, to chyba moje pytanie jest zasadne co do kręgli. NIe chciałabym przez taką głupotę poronić ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: Czy można grać w kręgle? 03.11.06, 13:39 jesli masz ciaze zagrozona, to siedz w domu na dupie i unikaj wysilku jesli jest wszystko ok, nie masz plamien, wczesniejszych poronien, lekarz mowi, ze wszystko rozwija sie prawidlowo, to zachowuj sie normalnie, zyj tak, jak zylas, tylko nie szalej i tyle ciaza to nie choroba, pamietaj o tym Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Czy można grać w kręgle? 03.11.06, 14:16 nie można... bo nie można i juś! bez żadnych racjonalnych powodów... potem ci będzie w lewym udzie strzykać.. Odpowiedz Link Zgłoś
deela nie 03.11.06, 14:22 bo zauroczysz dziecko i bedzie miala w potylicy trzy otworki na paluchy Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: nie 03.11.06, 14:29 cudnie cuuudnie a chodza pogloski, ze Deela zlagodniala czego to ludzie nie wymysla, no! Odpowiedz Link Zgłoś
aintha aaaaaaaaaa 03.11.06, 14:49 mnie w udzie strzyka, a nie grałam w kręgle... może właśnie tym zaszkodzilam mojej dzidzi :] --------------------------- Nasza Fasolka Fasolkowo-Filmowo Odpowiedz Link Zgłoś
laluu Re: Czy można grać w kręgle? 03.11.06, 14:34 Tez uwielbiam kregle, ale na czas ciąży chyba zrezygnuje ze wzgledu na dym papierosowy. Nienawidzę dymu i po 2-3 godzinach pęka mi glowa, więc tym bardziej sobie w ciąży nie wyobrazam. Odpowiedz Link Zgłoś
meg241 Re: Czy można grać w kręgle? 03.11.06, 14:54 Ja grałam bedac w 5 miesiacu. Na kregle poszłam z grupa lekarzy i to oni mnie na te gre namawiali. Nic sie nie stało młodemu - no chyba ze rzeczywiscie ma te 3 dziurki na potylicy ale to sie okaze jak juz w koncu urodze) A co do dzwigania to osobiscie bardziej nadzwigałam sie swojego dwuletniego synka niz tych kul do kregli. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
magda742 Re: Czy można grać w kręgle? 03.11.06, 20:49 W pierwszej ciąży grałam w kręgle w 5 miesiącu, na drugi dzień wylądowałam w szpitalu ze skurczami i zagrażającym poronieniem, wszystko dobrze się skończyło, ale dało mi to dużo do myślenia, teraz jestem w 2 ciąży i na kręgle na pewno nie pójdę Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: Czy można grać w kręgle? 03.11.06, 21:03 ja w 7 miesiacu gralam. troche sie zataczalam ale nie urodzilam ;p Odpowiedz Link Zgłoś