akamek 03.11.06, 14:58 Jestem w 7 tyg. i od początku mam silne bóle głowy, czy któraś z Was tez tak miała. Poprzednia ciążę znosiłam bardzo dobrze. Boje się nawet brać paracetamol, przecież teraz się kształtują najważniejsze narządy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonka232 Re: Bóle głowy w ciąży 03.11.06, 15:23 Ja tak mialam do 5 miesiaca pomagał mi tylko odpoczynek ,kąpiel ,masarz karku i czasmi dwie tabletki apapu.To tyle co mogłabym ci doradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
korram Re: Bóle głowy w ciąży 03.11.06, 16:27 Dosc prawdopodobna przyczyna moze byc zla gospodarka cukru we krwi - powinnas zrobic koniecznie badania mozliwe ze wtedy unikniesz lykania paracetamolu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia36 Re: Bóle głowy w ciąży 03.11.06, 17:28 przeszły mi dopiero na początku 5 miesiąca, nie brałam żadnych leków tylko spałam i leżałam Odpowiedz Link Zgłoś
mettea Re: Bóle głowy w ciąży 03.11.06, 20:09 Pij dużo wody! Oraz poproś kogoś o masaż lub okłady na czoło - czyjś dotyk działa kojąco. Mnie też dręczyły bóle; raz miałam podejrzenie napadu migreny, odważyłam się wziąć...no-spę, wiem, ze to na ból brzucha, ale nie chciałam nic innego zażywać. Nie pomogło, dopiero okłady i masaż. Teraz już jest ok, zapomniałam o bólach głowy, czego i tobie życzę jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś