Gość: guest IP: *.* 05.09.01, 12:47 Wiem gdzie przyjmuje i mam telefon, ale nie mogę się dodzwonić. Może wiecie w jakich godzinach przyjmuje? Czy można do niego przyjść z dzieckiem 2,6 letnim?Kasia, mama Zuzi 2,6 i ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: USG - WARSZAWA - DR OSÓBKA MORAWSKI IP: *.* 06.09.01, 13:00 Dr Osóbka-Morawski przyjmuje we wtorki i piątki od 9 do 18. Ja zawsze mogłam dodzwonić się bez problemu. Może masz niewłaściwy numer? Właściwe numery to: 849 88 37 lub 0 602 46 88 37.Ja raz byłam u niego z moją córeczką (2 lata 10 miesięcy), ale czekała na mnie w poczekalni.Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: USG - WARSZAWA - DR OSÓBKA MORAWSKI IP: *.* 06.09.01, 13:07 Ja też korzystałam z jego usług, ale byłam zawiedziona. Przy opisie USG wpisał łożysko z lewej strony, a było z prawej. Może to nie jest zby poważny błąd, ale świadczy o niedokładności. Radzę dobrze się upewnić, czy opis jest poprawny.PozdrawiamEwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: USG - WARSZAWA - DR OSÓBKA MORAWSKI IP: *.* 13.09.01, 15:47 Byłam na USG. Super tylko teraz było dużo gorzej widać niż z Zuzką i okazało się, że Zozo będzie miała brata powiedział to dwa razy. Wydał mi się bardzo kompetentny, takie było moje wrażenie i mojego męża. Zozo natomiast zignorowała temat. Jedynie w nocy śniły jej się koszmary i rano jak się obudziła to powiedziała, że brat ??? zjadł jej czekoladę (dobro najwyższe, luksusowe dla mojej córki). Zresztą ja też nie spałam spokojnie ponieważ całą radość przyćmiły mi wrażenia z NY. Jak byliśmy w poczekalni ok 15,30 dowiedzieliśmy sie o tragedii. Wiem, że nie na temat ala nadal jestem w ciężkim szoku! Po tym co się wydzrzyło w USA. Zawsze datę 11-09-2001 będę kojarzyła z USG mojego dzidziusia. Pa trzymajcie sie ! Aha faktyczne miałam zły telefon. DziękiKasia mama Zuzi i chyba Filipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: USG - WARSZAWA - DR OSÓBKA MORAWSKI IP: *.* 22.09.01, 11:43 Cześć,Właśnie byłam na USG u dra Morawskiego. Wspaniałe jest już to, że można nagrać badanie na video (trzeba przynieść swoją kasetę), ale jeszcze lepsze jest to, że nagrywa się też głos dra i nas z mężem zadających pytania. To wspaniałe, bo dr opowiada z każdą klatką, co jest na ekranie, a dla laika rozpoznanie tego bez opisu jest awykonalne. No i to wspaniałe bicie małego serduszka !!! Tego samego dnia przyszła do nas rodzinka na oglądanie maluszka z kasety i bardzo przeżywali z nami, zwłaszcza to bicie serca. O drze: kompetentny i spokojny. Ma sprzęt wysokiej klasy. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: USG - WARSZAWA - DR OSÓBKA MORAWSKI IP: *.* 01.10.01, 15:47 Ja też myślę o nagraniu dzidziusia,czy możecie mi podać przybliżony koszt takiego usg i kiedy najlepiej je zrobić(teraz jestem w 13 tyg.)I jeszcze ostatnie pytanie-w którym miejscu jest gabinet?(jak dojechać z śródmieścia?)POzdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: USG - WARSZAWA - DR OSÓBKA MORAWSKI IP: *.* 02.10.01, 10:17 Cześć,Byłam 20.09.2001 i płaciłam 140 zł.Standardowo drugie USG robi się w 19-23 tyg., ale wszystkozależy od tego, jak przebiega ciąża i co zaleci lekarz.Gabinet jest na Narbutta 41/43 m.6, najprościej skręcić z Puławskiej.Mieści się w zwyczajnej kamienicy, ale jest spora tabliczka nad drzwiami klatki i dobrze oznaczony guzik domofonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżoanka Re: USG - WARSZAWA - DR OSÓBKA MORAWSKI IP: *.* 29.01.02, 10:08 cześć dziewczyny, też się właśnie zapisałam do dr Osóbki na usg, ale cena którą mi pani telefonicznie podała to 110 zł, czyżby staniało? a może to nie ten sam gabinet??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna_Cina Re: USG - WARSZAWA - DR OSÓBKA MORAWSKI IP: *.* 30.01.02, 20:03 Czesc,USG "polowkowe", tj. w polowie ciazy, gdzie mozna stwierdzic wady dzieciaczka, kosztuje 140 zl.Poza tym czasem "zwykle" USG ciazowe kosztuje 110 zl.Tak wiec, jesli dzwonilas na numer, ktory podalam poprzednio, to ten wlasciwy gabinet.Ja mam nadzieje wkrotce (moze za 2 tygodnie ?) przekonac sie, jak dokladnie doktor wyliczyl wage mojego Synka. Uspokoil mnie, bo balam sie malego olbrzymka i trudnego porodu, a wg wymiarow Synek wyszedl jak najbardziej sredni.Okaze sie wkrotce ...Pozdr,Just Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżoanka Re: USG - WARSZAWA - DR OSÓBKA MORAWSKI IP: *.* 31.01.02, 08:24 Dzięki Justynko i trzymam kciuki w połowie lutego! Odpowiedz Link Zgłoś