Dodaj do ulubionych

dwie kreski, a piersi w ogóle nie bolą, czy źle?

13.11.06, 11:15
zrobiłam test, druda kreska bardzo blada dzisiaj 27 dc, zwykle cykle 28 dni,
ale po zabiegu pierszy 54 drugi 34 a ten jest trzeci wiec trudno wyczuć. Ale
mnie w ogóle piersi nie bolą, nic się z nimi nie dzieje, boję sie, że to coś
nie tak, czy któraś z was też nie miała takich objawów, proszę o pomoc!
Obserwuj wątek
    • ullena2 Re: dwie kreski, a piersi w ogóle nie bolą, czy ź 13.11.06, 11:17
      nie wszystkie kobiety maja tak samo. nie panikuj.
      • doral2 Re: dwie kreski, a piersi w ogóle nie bolą, czy ź 13.11.06, 11:40
        ciąża to nie choroba żeby objawiała się bólami i innymi potwornymi rzeczami...
      • kurdkowa Re: dwie kreski, a piersi w ogóle nie bolą, czy ź 13.11.06, 11:55
        też zrobiłam test w przeddzień cylku, druga kreska blada, ale pojawiła się w
        przeciągu 3 minut,... piersi tez mnie nie bolą,.....ale sądzę, że w ciąży
        jestemwink)
    • deela [...] 13.11.06, 11:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • antyka [...] 13.11.06, 13:11
        • deela [...] 13.11.06, 16:26
    • enno1 Re: dwie kreski, a piersi w ogóle nie bolą, czy ź 13.11.06, 11:57
      Wydaje mi się, że to bardzo dobrze. Ja w każdym razie wdzięczna byłam losowi,
      że chociaż tego mi zaoszczędził smile
      • sylpal13 Re: dwie kreski, a piersi w ogóle nie bolą, czy ź 13.11.06, 12:02
        dziękuję, ale niektórych uwag nie pojmuję, czy to takie dziwne że panikuje
        skoro trzy miesiące temu poroniłam 13 tyg. ciążę i nie wiem dlaczego? czy tak
        trudno zrozumieć że jestem przerażona i że nawet trudno mi sie cieszyć z tej
        ciąży skoro mogę ją stracić? naprawde trudno mi niektóre z was zrozumić.
        • ulla1932 [...] 13.11.06, 12:59
        • doral2 Re: dwie kreski, a piersi w ogóle nie bolą, czy ź 13.11.06, 13:19
          sylpal13 napisała:

> dziękuję, ale niektórych uwag nie pojmuję, czy to takie dziwne że panikuje
          > skoro trzy miesiące temu poroniłam 13 tyg. ciążę i nie wiem dlaczego? czy tak
          > trudno zrozumieć że jestem przerażona i że nawet trudno mi sie cieszyć z tej
          > ciąży skoro mogę ją stracić? naprawde trudno mi niektóre z was zrozumić.

my nie wróżki żeby z pierwszego twojego pytania wywróżyć żeś trzy miesiące temu
          poroniła...zadałaś pytanie o bolące piersi przy dwóch kreskach, dostałaś
          odpowiedź..teraz dorabiasz ideologię...trochę za późno...
          • sylpal13 Re: do doral 13.11.06, 13:21
            napisałam że jestem po zabiegu, faktycznie nie wyszczególniłam po jakim, po
            łyżeczkowaniu, przyzwyczaiłam sie na forum dla starających się, sądziłam
            błędnie że to oczywiste, ale to i tak was nie tłumaczy.
            • doral2 Re: do doral 13.11.06, 13:36
              ciebie też..
    • kania_kania to nie ma znaczenia 13.11.06, 12:20
      U mnie piersi zaczely rosnac ( wciagu tygodnia zmienily numeracje oponad jeden
      numer) i bolec dopiero po ukonczeniu 4 miesiaca ciazy smile

Wszystko przed Toba smile

Kania
      • deela [...] 13.11.06, 16:28
    • madziorek27 Re: dwie kreski, a piersi w ogóle nie bolą, czy ź 13.11.06, 16:47
      Moja droga mnie piersi wcale nie bolały , a byłam w ciążysmileZaczeły mnie boleć
      dopiero od 4 tyg. ciążysmilePozdrawiamsmile
      • sofi84 Re: dwie kreski, a piersi w ogóle nie bolą, czy ź 13.11.06, 16:56
        proszę nie odbiegać od tematu wątku. nie łamać netykiety ani regulaminu.
        • madziorek27 Re: dwie kreski, a piersi w ogóle nie bolą, czy ź 13.11.06, 17:06
          Nie odbiegam od tematu bo byłam w takiej samej sytuacji jak nasza koleżanka i
          okazało się że jestem w ciąży smilePozdrawiam
          • margot602 Re: dwie kreski, a piersi w ogóle nie bolą, czy ź 13.11.06, 17:14
            To było raczej do Deeli. Jej mądrości życiowe są poniżej poziomu.
          • antyka Re: dwie kreski, a piersi w ogóle nie bolą, czy ź 13.11.06, 17:18
            ale jaja!!! normalnie nie bedzie mozna juz byc wrednym!!!!
            • deela [...] 13.11.06, 18:03
              • shemsi1 ale jaja!! 13.11.06, 18:07
                co wyście tu takie pokasowane????
                coście takiego paskudziły?? ;D
                • deela nic 13.11.06, 18:09
                  lalysmy kubly zimnej wody na niedouczona na biologii glowke
                  • shemsi1 uuuuuuuuuuuuuu 13.11.06, 18:18
                    wyobrażam sobie wink
    • malgosiek2 Re: dwie kreski, a piersi w ogóle nie bolą, czy ź 13.11.06, 18:21
      Bo mogą nie boleć.
      Każda kobieta jest inna i inaczej reaguje na ciążę bądź inne zmiany hormonalne
      w organiźmie.
      Z pewnością to nic złego.
      Pzdr.Gosia
      • monaa28 Re: dwie kreski, a piersi w ogóle nie bolą, czy ź 13.11.06, 18:52
        a ile dni po owulacji a ile przed okresem (w przybliżeniu oczywiście) bolą was
        zazwyczaj? czy 3-4 dni po owulacji to trochę nie za wcześnie??? nigdy czegoś
        takiego nie miałam więc trochę się dziwię
        • monaa28 Re: dwie kreski, a piersi w ogóle nie bolą, czy ź 13.11.06, 22:46
          up
          • doral2 wycięty na oślep post... 14.11.06, 10:01
            Re: do doral
            sylpal13 13.11.06, 13:21 + odpowiedz

"..sądziłam błędnie że to oczywiste, ale to i tak was nie tłumaczy...."

odpowiedziałam : "ciebie też".....

sądzę, że szanowne adminki tak się rozpędziły w wycinaniu postów, że tną na
            oślep, bez zastanowienia się nad treścią, byleby tylko wyciąć i pokazać kto tu
            rządzi....jak w piaskownicy...
            • sofi84 Re: wycięty na oślep post... 16.11.06, 12:40
              odbieganie od tematu - miałam na myśli mało miłe posty niektórych foremek.
              Doral faktycznie nie wiem czemu ciachnęłam Twój wątek, przepraszam smile
    • bibinka2 Re: dwie kreski, a piersi w ogóle nie bolą, czy ź 14.11.06, 10:32
      mnie piersi zaczęły boleć dopiero ok 10 tygodnia.każda kobitka ma inaczej,więc
      nie przejmuj sięwink.życzę powodzenia!
    • megisa1 do sylpal13 14.11.06, 11:12
      moje gratulacje wink
      nic się nie martw mnie tez nie bolały,
      zaczęły jak odebrałam wyniki z bety wink siła sugestii wink))

ja właśnie czekam na pierwszy @ sad po zabiegu...
      powiedz mi czy dostaliście zielone światło przed 3 cyklem?
      czy tak wyszło?

bo ja juz sie nie mogę doczekać...

jeszcze raz moje gratulacje wink

mam nadzieję że nikt mnie nie skasuje za odbieganie od tematu wink))
    • mniemanologia Re: dwie kreski, a piersi w ogóle nie bolą, czy ź 14.11.06, 11:22
      Bywało tak, że nie bolały mnie piersi i nie byłam w ciąży.
      Bywało tak, że bolały mnie piersi i tez nie byłam w ciąży.
      Jest wreszcie tak, że nie bolały mnie piersi i jestem w ciąży.

Tak więc - tak, nie miałam takich objawów.
      Nie ma za co.
      • sylpal13 Re: megisa1 14.11.06, 16:44
        lekarze kazali czekać 6 mies, nie kazali robić żadnych badań, bo ponoć przy
        pierwszej ciąży poronienie to nie koniecznie musi świadczyć o chorobie, tak się
        zdarza - powiedział lekarz. Mi to absolutnie nie wystarczyło porobiłam sobie
        badania prywatnie, wszyskie wyszły ok więc zaczeliśmy próby po drugiej @.
        Moja siostra mieszka w małej miejscowaości, jest tam lekarka która jest gin już
        jakieś 40 lat i ona poradziła, że jesli wszystko jest ok to nie należy długo
        zwlekać, organizm jest lepiej przygotowany do ciąży hormony są powdyższone, to
        ponoć ułatwia kolejne zajscie, samam nie jestem lekarzem więc nic ci nie będe
        radzić.
        Opisuję tylko jak było u mnie, udało sie za pierwszym razem, ale jestem w 4 tyg
        i przyplątało sie przeziebienie, może być różnie. ale mam nadzieję że tym razem
        mi sie uda.
        Tobie też życzę wszyskiego naj!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka