Dodaj do ulubionych

Piersi w ciąży

IP: *.* 22.09.01, 08:35
Chciałabym Was zapytać dziewczyny jak bardzo urosły Wam piersi w czasie ciąży. Czy rosły przez cały ten czas systematycznie czy przez krótki okres. Ja jestem w 15 tygodniu ciąży i różnica jest niewielka. Nie ukrywam, że chciałabym więcej. Jak to było u Was. Czy później po zaprzestaniu karmienia zupełnie wróciły do swoich dawnych rozmiarów.Pozdrwaiam was wszystkie.Sandra
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Piersi w ciąży IP: *.* 22.09.01, 10:02
      HejJa mam z natury dosc sporawe piersi a w czasie ciazy i poprzedniej i tej (teraz jestem w 36 tyg.) urosly mi znacznie, powiekszyly sie przede wszystkim brodawki i bardzo sciemnialy. Podczas tametj ciazy smarowalam je kremami ujedrniajacymi i teraz tez, druga wazna rzecza jest dobry biustonosz, podtrzymujacy piersi , bo po porodzie gdzies na druga dobe jest taki nawal pokarmu, ze piersi mialam do pasa :-)))PowodzeniaAga
    • Gość: guest Re: Piersi w ciąży IP: *.* 22.09.01, 10:34
      Ale Ci zazdroszczę. Ja przed zajściem w ciążę nosiłam zgrabne staniki 75 C. A teraz, mimo że to dopiero 15 tydzień , powoli nie mieszczę sie w D!!!I już nabawiłam sie kompleksów. Nie wchodzę nie tylko w spodnie i kiecki, ale i żakiety czy marynarki. A wszystko przez obwód w biuście.:cry:Żyję nadzieją, że to już koniec prosesu rzorostowego mioch piersi... ;-)
    • Gość: guest Re: Piersi w ciąży IP: *.* 24.09.01, 07:56
      Ja przed ciążą nosiłam 70A, teraz mam 75B, z czego ogromnie się cieszę ;-) i mam nadzieję, że kiedy przestanę karmić to mimo wszystko coś mi pozostanie z tego 75B.A piersi głównie powiększyły się w pierwszych dwóch miesiącach ciąży, potem już nie, ale przede mną jeszcze 10 tygodni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka