Gość: guest
IP: *.*
22.10.01, 15:38
Czesc Dziewczyny,Pierwsze ruchy poczulam w 16-tym tygodniu. Raz nawet byly dosc intensywne bo dzidzia chyba kopala nozka w to samo miejsce i mnie bolalo, jak masowalam, to bol ustal.Teraz jestem w 20-tym tygodniu i spodziewalam sie ze te ruchy beda dosc czeste i bardziej intensywne a ja teraz nic nie czuje. Siedze w pracy przed komputerem takze ruchu mam malo i bylam w stanie wyczuc ruchy dzidzi. Czulam cos niecos w piatek. W sobote i niedziele nic, kompletnie nic. Nie wiem czy mam sie martwic. Bylam na USG w 19-tym tygodniu. USG robila mi operatorka nie lekarz takze ona nie mogla mi udzilic za wiele infomacji. Wyniki bede miala dopiero w czwartek. Przez dwie minuty pokazala nam nasza dzidzie, ale akurat przewrocila sie na brzuszek, wiec nie widzielismy zeby ruszala rekami lub nogami. Od tego momentu sie denerwuje. Czy jest mozliwe ze dzidzi akurat wtedy odpoczywalo i dlatego nie widzielismy jego ruchow na ekranie. Czy moze byc cos nie tak? Czy jest mozliwe zeby tak nagle ruchy ustaly? Musze wspomniec ze mialam ostra klutnie z rodzicami pare tygodni temu i martwie sie ze moze to ze bylam bardzo zdenerwowana (raczej dostalam ataku histerii) wplynelo na moja dzidzie?Pomozcie? Co myslicie?